[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: joy4joy
Forum Index » Profile for joy4joy » Messages posted by joy4joy
evident!dar la cati pesti sunt acolo o sa o duca si pestii si broscutele bine..trust me!
din pacate se facusera f mari, mai ales fetita si a trebuit sa le mut in ceva mult mai mare(in lacul de la tara unde am carasei multi si puiet)
ms,ms-a ramas de la broscutele din poza de la avatar :inger
mersi mult pentru sfaturi.o sa revin peste o saptamana cu poze cu primii locatari
multumesc mult pentru sfaturi,asa voi face!
revin cu poze dupa ce voi lua primii locatari
o ultima intrebare,te rog;din cory as vrea sa iau doua specii,din aceia albi si cory patat(nu stiu denumirile stiintifice ),se pot asocia?sau mai bine o singura specie?
multumesc inca o data

PS:platy nu prea imi plac
nu am stiut despre nutrienti,m-am gandit ca nu au plantele din ce sa se hraneasca..ups!
tot corydoras vreau si eu sa iau,iar ca plante,vreau sa mai iau una rosie si niste gazon.acvariul are 60Lx45hx40l.
La pesti,fiind incepatoare,ma gandeam sa iau guppy,xifo si molly(1-2 masculi si 3-4 femele),2 pomacea..ti se pare prea aglomerat pt 70 l?
Lampa am inchis-o noaptea...momentan nu am pesti,vreau sa iau peste 4-5 zile niste sanitari si melci...
in privinta cochiliilor si eu le-as scoate,dar nu ma puteam decide.
Despe ciclare,am optat pentru calea normala,mi s-a parut mai simpla,desi trebuie sa astept mai mult...in apa am pus niste nutrienti pentru plante,de la Tetra,cate 5 ml la 10 l de apa...sper sa fi facut bine
Imi cer scuze daca postez aiurea,dar in sectiunea "Despre noi" nu am reusit
Sunt noua atat pe forum cat si in acvaristica,iar dupa o documentare de cateva zile pe mai multe forumuri de specialitate,am plecat la cumparaturi
Cam asta a iesit...image

[img=http://www.freeimagehosting.net/uploads/th.70fc703a9e.jpg]
Momentan acvariul este la ciclat(de 2 zile) si sper sa nu am probleme cu algele...filtrul si lampa merg incontinu.Mai am putin de lucrat la el,de sters geamul si apoi sper sa fie ok
Astept parerile si sugestiile voastre

Forum Index » Profile for joy4joy » Messages posted by joy4joy
Go to: