[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: jokerul
Forum Index » Profile for jokerul » Messages posted by jokerul
Sunt Anghel Gh. Marian , 22 ani Bucuresti.
Mi-am facut saptamana trecuta un acvariu de ~60l dimensiuni 60x33x34 sticla de 5mm lipit cu aqua silicon "den braven", l-am lasat la uscat ~6 zile, ieri am bagat apa in el este ok nu curge. In timpul uscari am facut si un capac si un background din polistiren de 5. Capacul l-am facut din comatex de 3mm si la imbinari i-am bagat niste "coltare" din lemn dimensiuni 60,5x33,5x12 l-am facut de 12 inaltime ca 2 cm intra peste acvariu si in cei 10 cm ramasi sa ii fac instalatia electrica (Este ok ??)
Background-ul am facut eu putin pe "Brancusi" pe acolo prin el a iesit frumos parerea mea ... acum sunt cu el la a 2 a mana de ciment trebui sa ii dau maine a 3 a cu virgula culoare.
Vreau sa fac un acvariu plantat din el tot ce am enumerat mai sus decat aia am la el. restul trebui sa imi spuneti voi ce si cum ...(sunt la primul acvariu)
Am un incalzitor Resun RH9000 25W ajunge la cei 60 litri ai acvariului ??
Ca filtru m-am gandit la un Tetratec ex 600 (as vrea sh cine are de vanzare sunt interesat)
La ce sunt nedumerit si chiar nu am inteles.
Substratul,fertilizantul,nisipul,plantele ce trebui sa iau ?? cat trebui sa iau ?? cum sa le "montez" ??
M-a las pe mana unui cunascator, adica sa imi zica exact cum are el, sau cum stie el, eu decat sa execut (profesor-elev) Cat mai economic.
Sper ca m-am facut inteles si astept raspunsurile voastra cu nerabdare.
Multumesc,
Cu stima si respect
Marian

Forum Index » Profile for jokerul » Messages posted by jokerul
Go to: