[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: stoica claudiu
Forum Index » Profile for stoica claudiu » Messages posted by stoica claudiu
uite aicea mai multe informatii despre microrazbora galaxy daca te intereseaza http://www.aquarticles.com/articles/breeding/Pham_Michael_Microrasbora_Galaxy.html
ai putea baga 8 microrasbora galaxy nu se fac mai marii de2,5 cm
daca vrea sa mai bage si alti pestii, eu zic sa bage doar 2 corydoras ca nu se fac mai marii de 5-6cm.
Salut Claudiu,poti folosi un filtru resun mini,care iti oxieneaza si apa deci nu mai ai nevoie de pompa de aer,substrat gasesti la magazin o granulatie 2-4mm ar fi potrivita 7kg ar fi suficiente nu stiu sigur,oricum substratul sa aiba 3-4cm inaltime,lumina ai putea sa folosestii un neon de30w,un incalzitor de 35w ar fi suficient,un termometru , cam asta ar fi echipamentu pentru inceput.
ai puta sa bagi plante ca cryptocoryne,anubis,feriga de java,muschi de java,ultimele trei nu au nevoie de substrat se prind direct pe decor,ca pestii ai putea sa incerci cu 10 zebre sunt pestii foarte rezistenti,sau crevetii de acvariu.Inainte sa bagi pestii in acvariu trebuie lasat sa se cicleze aproximativ o saptamana,poti baga doar plantele.
Imi poate spune si mie cineva ce pesti as putea baga in acvariu,4-5 wernerii ar merge
Salut Marius,la acvariu pe care il ai tu eu te sfatuiesc sa renuntii la totii pestii si sa bagi niste creveti sau sa cumperii un acvariu mai mare
salut,mai intai salcia trebuie curatata de coaje si apoi fiarta,ai puteasa mai incerci cu buturii de vita de vie sau chear trandafir,sunt foarte aspectuase
Cumpar creveti nano acvariu tg-jiu,nu conteaza rasa
Vand pompa aer AC-1000,stare de functionare foarte buna.
Silentioasa
2,5W , 2l/min
Pentru acvarii de pana la 50 de litrii
Unde se mai adauga piatra de aer si furtun 1 metru
Se livreaza doar in tg-jiu
Pret:10ron
Salut ma numsc Claudiu,am 17 ani si locuiesc in tg-jiu,sunt pasionat de acvarii ,momentan am un nano acvariu de care ma ocup de un an de zile.
Acvariul are 15 litri(L30,l25,i20),substrat am 1cm argila,acoperit cu 2-3cm pietrisi granulatie 3-4.Ca fertilizanti folosesc tetra plant(planta min)lichid si tablete tetra plant crypto.Plantele pe care le am sunt cryptocoryne,un anubis mic,muschi de java si inca doua speci la care nu le stiu numele.
Are incalzitor 25w,filtru resun mini,termometru,bombaco2 si de curand si un neon de 10w.
Fauna nu am decat un melc pomacea mare si multi melci maro.

Forum Index » Profile for stoica claudiu » Messages posted by stoica claudiu
Go to: