[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Levy
Forum Index » Profile for Levy » Messages posted by Levy
Am terminat proectul Acvariul e la uscat sper sa iasa bine si sa nu curga
am facut rost de sticla ,este taiata la marime, urmeaza sa-l lipesc imi e frica putin sper sa iasa bine
Atunci pastrez sticla de 5mm si mai fac rost si de sticla pentru pereeti mai groasa vreau sa fac un acvariu macar de 80 L preferabil de 100
Sticla groasa are 77cm lungime si 40 latime, asta vreau sa folosesc pt fundul acvariului
Am sticla, pentru fundul acvariului vreau sa pun o sticla mai groasa , am si siliconul necesar
si ceva sfaturi...? si scuze de scris...
Nu sunt roman scriu si eu cum pot...
Salutari cum am mai mentionat am un acvariu de 30 L si am avut unul de 100, s-a fisurat dar numai una dintre pereti, celelalte sun intacte, ma gandeam sa fac una noua am mai facut acvariu dar micuta de 10 .. mie frica un pic sa fac una mare, sticla e de 3 mm... ma gandesc ca pentru fund sa folosesc una de 5 mm ce ziceti sa incerc?
multumesc
Doamne fereste) coloritul pestelui se formeaza prin selectarea speciilor si incrucisarea lor, datorita incrucisari sa format diversitatea culori
Salut numele meu este Veres Levente, am un acvariu de 30 L in care am 10 xipho si 5 moly
Stiu ca e cam micuta da am sal scimb pe unul de 100L
Primul meu acvariu lam primit la 10 si de atunci tot tin pesti acuma am 19 ani
Nu pot sa spun ca am multa experienta dar stiu cate ceva m-am documentet pe net din carti
as pune pza dar nu stiu cum
Azi seara am sa intru in rubrica " despre noi" scuze nuprea am avut timi azi mam registrat sunt foarte multumit si am primit si sfaturi bune
Multumesc pentru informatii
Si inca o intrebare : sunt semne pentru ami da seama cat mai are platy pana si faca pui? am citit despre asta da orcum nuprea imi dau seama .. are burta mare umba ca nabuna sus jos ...
Stiu am avut unul de 100 dar curge si pana imi achizitionez una noua am pus asta de obicei ala de 30 o foloseam ca fatatoare
Acvariul are 30 de litri
Depinde de teperatura de afara dar in general are 18-19 de grade pesti se simt bine par sanatosi vioi am si un platy care par sa fie gestanta nici la ea sa nu bag calzitorul nu stiu cat mai are are burta destul de mare...
Salut! este prima mea postare scuze de greseli
Intrebarea mea este : vara se foloseste incalzitorul? stiu ca pestilor le place apa de 20-25 de grade da e destul de cald si fara incalzitor .. am 5 platy si 10 xipofo ce parere aveti?
multumesk

Forum Index » Profile for Levy » Messages posted by Levy
Go to: