[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: patrick221
Forum Index » Profile for patrick221 » Messages posted by patrick221
-guppy obs ca are pata neagra si e mai burtoasa asa cum de altfel am citit pe net despre guppy in tadiul cand ar putea sa fete

http://www.youtube.com/watch?v=hLtFVY_vgd0

si platy

http://www.youtube.com/watch?v=h4HoWDjaUv4
http://www.youtube.com/watch?v=y-mff25_zek

-ce ziceti?credeti ca urmeaza sa fete ?cei 2 guppy si platy
aco wrote:In prima poza sunt platy, ceilalti sunt (cred, poza e foarte slaba) calistusi.
Da o cautare pe google si vezi daca e corect.

multumesc aco si tin saq-i multumesc si lu pomi ca ma ajutat in ceea ce doream sa aflu ms da am dat o cautare pe google si pe youtube si am obs ca primi sunt platy iar ceilalti sunt Hyphessobrycon flammeus (flame tetra) va multumesc
-cei alb cu rosu vreau sa stiu cum se numesc

http://imageshack.us/g/201/img0001cu.jpg/

si cei transparenti
au o culoare rosie transparenta cu alb transparent (de pesti cu virgula culoarea aceasta vb ) -poate stiti cum se numesc

http://imageshack.us/g/713/img0007gui.jpg/
-spre exemplu la astia :- Aulonocara Fire Fish ,Melanochromis Auratus,Labidochromis Caeruleus

-azi am fost la un magazin si am vrut sa iau o pereche de ciclide africane dar deoarece nu stiam deosebirea intre femela si mascul iar vanzatoarea nici atata am refuzat a cumpara ca nu cumva sa iau doi de acelasi sex,poate ma puneti la curent cu aceasta deosebire intre femela si mascul la ciclide africane
-astept parerii legat de deosebirea dintre femela si mascul
ms pt ajutor dat(sfaturile date) prind bine
la 24 de zile fac pui ,zici?daca ii pun in puietoare sa fie mai sigura treaba sa nu pierd pui am seanse la pui????
-cum pot face sa am succes la imperechere guppy? daca bag o femela si un mascul in aia de fatatoare ar merge? eu am un acvariu de 400 litri si deocamdata am doar aia de fatatoare unde sa pun pestele sa fete ,oare ar merge sa bag o pereche in ea si peste ceva timp sa ma trezesc ca ramane gestanta femela???merge ce spuneti??
iti multumesc pt intelegerea acordata
imi cer scz am facut 2 conturii deoarece nu reuseam sa fac un topic fara a citi regulamentul,dupa ce-am facut primul cont am incercat sa fac un topic am obs ca nu merge am facut un alt cont crezand ca sunt probleme cu acel cont si asa am dat un pm unei persoane ( lazarginel ) care am vazut ca era logat cu o culoare rosie crezand ca e admin si cred ca asa si este ,am intrebat dc nu reusesc sa fac un topic la sectiunea cumpararii si mi-a explicat sa citesc regulamentu si sa las un topic despre mine la sectiunea noi asa cum spune si in regulament am citit si porma am facut cele spuse si cele citite acolo dar nu reusisem sa fac topic kla sectiunea cumpararii si asa am facut alt cont crezand ca pana la urma contu o fi de vina si la sectiunea noi lasand aceleasi date si am incercat si cu al 2 lea sa fac un topic la sectiunea cumpararii si cand am vrut sa las acel topic am obs cu dezamagire ca am un topic cu patrick221 primul cont si apoi ce era sa mai fac...nu mai stiam am lasat asa iar acu cateva minute am primit o atentie sa decid ce cont voi folosi ca altminteri voi pierde tot ...
-si cu aceasta ocazie doresc a cere scuze pt ca am facut 2 conturii si va respect ,nu doresc a loa masurii nepotrivite impotriva mea ,va-ti multumi foarte mult

-multumesc pt tot ceea ce facetii imi place acest site deoarece aici am aflat multe chestii importante despre acvariu
???astept si eu niste pareri?sunt bune sau nu?
filtru asta ce stiti de el??? o fi bun ? am obs unele parerii despre anumite filtre ca fiind mai proate dar acest filtru ce stiti de el o fi bun??

Filtru extern Eheim Professionel III 2080
mda acum inteleg ok si ms
-e aer pur iar acesta este bun din cate stiu eu pt acvariu nu cred sa cauzeze intr-un fel negativ acvariul (plantele ,pesti )
-eu detin multe butelii de scafandru(CO2 )
-credeti ca pot folosi o butelie pe post de a oxigena apa din acvariu???? nu cred sa aibe vreo problema asta ...
-eu zic c-ar merge voi ce spuneti???
-eu sunt scafandru si cu aceasta ocazie ma aflu in posesia a mai multor butelii de scafandru (co2) si va intreb oare pot sa folosesc o butelie (monopac spre exemplu adica una simpla nu dubla) ???
astept pareri si raspunsurii
sal sunt din constanta si m-ar interesa si pe mine o pereche daca mai este valabil si daca se poate bine-nteles
-eu vreau sa ma reapuc de acvariu dupa un stembai de 20 ani si vreau sa incep direct cu un avariu de minim 200 litri eu am experienta in sange ca acvarist deoarece sunt obsedat de tot ce inseamna mare-apa adica mai exact sa intelegi hobby-ul meu este scubadiver ceea ce acum cativa ani am devenit scafandru(nu scafandru de hazna) sau nu de agremend ci scafandru care sa pt munci -una e de agremend si una e sa poti munci pe aceasta meserie ,si ceea ce in ziua de azi asta fac ,iar ca experienta am acumuloato de la fratimiu ca el e scafandru de 80 m eu doar de 21m ,el e deala profesionist iti dai seama iar ca ,cunostinte despre pesti n-oi avea eu asa mari cunostinte dar ma pricem sa cresc pesti ca am avut cand eram mic si m-am ocupat ceva ani de asa ceva pana cand am renuntat din anumite motive personale si doresc de cativa anii buni sa reincep dar tot am amanat dar de cateva zile mi s-a aprins calcaiele bine incat nu mai rezist tentatiei de-a amana si daca reincep vreau sa reincep cu acvariu minim 200 litri ,am gasit unul de 660 litri si unul de 340 ala de 600 litri la 10 milioane vechii adica 1000ron iar celalalt la 6mil vechi adica 600 ron
-momentan cred ca pe ala il voi loa (cel de 1000ron acu sa vad ) sa ma duc zilele astea sa-l vad
-si am vazut anuntul u si am zis sa iau legatura cu tine sa vad daca mai doresti sa dai (iar eu ma refer la o pereche daca doresti )

-ce zici??
-sunt din CONSTANTA ma intereseaza un acvariu de minim 200 litri astept oferte
numele meu este Petre C-tin din C-TA si sunt obs de tot ce inseamna apa
-sunt am fost scafandru acum muncesc ca sudor scafandreria a ramas un hobby si chiar unu foarte mare ce am oferit o atentie foarte importanta de am in posesie o gramada de costume de scufundare si vre-o 4 buteli de scafandru si cate si mai cate in final 2 echipamente complete pt a putea face o scufundare cu inca o persoana
-am avut acvariu cand aveam vre-o 10 ani (cred,nu mai tin minte ca sunt anii de atunci) si am tot spus sa cumpar iar acvariu deoarece imi place enorm de mult acvariile
-imi place sa si pescuiesc ceea ce am bagat asta vara in ale pescuitului vre-o 50 milione pe scule de pescuit si cate si mai cate (doar v-am zis imi place tot ce inseamna apa )
-dc ma aflu aici?in intentia de-a acumula mai multe cunostinte in ale acvariilor nu ca nu a-si sti dar niciodata nu e de-ajuns
-imi place acest forium ,mi-a parut foarte interesant de aceea m-am si inregistrat si cu aceasta ocazie va salut pe toti

Forum Index » Profile for patrick221 » Messages posted by patrick221
Go to: