[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: noraru
Forum Index » Profile for noraru » Messages posted by noraru
filtru intern il dai separat la ce pret si poze daca se poate
nimeni nici un sfat,comentariu
si ultimele
inca 2 poze
asta e
am gasit una mai mica chiar cu lipitura mai nereusita
off nu pot atasa poze sunt mai mari decat im i permite siteul maine o sa fac altele mai slabe si le pun
Buna seara postez rezultatul catoeva zile de munca si uitati ce a iesit.
Va multumesc tuturor pentru sfaturi si acum as avea nevoie de unele noi veti vedea in una din poze ca am o lipitura nu prea grozava sper sa tina inca nu i am facut proba cu apa mai astept vreo 3 zile si apoi sa vedem daca am lucrat cu folos
ai apropo i am facut si capac
acum as dori noi sfaturi daca se poate,si anume
-ce sistem de iluminare sa i pun adica cate neoane si decati watti ?precizez ca acvarul are L60cmxl30cmxh40cm
-ce pompa de aer sa pun?
-ce incalzitor?
Si orice alte sfaturi sunt binevenite va multumesc anticipat
treaba este ca am deja geamul de 6 mm si cel de 4mm pt acvariu,de aceea as vrea sa fac acvariu asa
in programul respectiv am pus dim 60x30x40 inaltime am taiat 10cm din inaltime si factor de siguranta 4 adica verysafe si mi da sticla de 6mm acum intrebarea mea este daca i fac fund dublu din sticla de 4mm si pereti ii fac din sticla de 6mm este ok?
eu cred ca ar fi destul de interesant asa mai cubic
vreau sa fac un acvariu de urmatoarele dimensiuni lung 60cm,latime30cm,inaltime 50cm fundul vreau sa l fac dublu din sticla de 4mm si pereti din sticla de 6mm este ok ca si rezistenta ?si ce silicon ma sfatuiti sa folosesc?mersi

Forum Index » Profile for noraru » Messages posted by noraru
Go to: