[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: deluxer2000
Forum Index » Profile for deluxer2000 » Messages posted by deluxer2000
Daca dau tetrazona si cumpar neoni ar fi mai bine ?
Acum ce pot sa fac, din pacate i-am cumparat , sa vad ce pot face. Nu am unde sa ii dau , cine sa ii mai primeasca inapoi
Un scalar negru deja a murit , l-am scos din acvariu si l-am aruncat il papa un melc
Cum pot sa pun un clip de 12 mb
Am introdus si pestii
Din cate am citit acum cei 2 rechini Bala pe care i-am achizitionat nu se potrivesc cu acvariu, dar asta este
Achizitii :
2 Rechini Bala
3 Scalari( 2 cu dungi albe si unul negru )
7 tetrazona
2 sanitari ( sunt ca anghila si maro ) nu cunosc denumirea lor
Cu mare placere daca iasa ceva ;)
Am achizitionat doi melci pomacea de o saptamana si i-am pus impreuna , nu ma gandeam ca se pun pe treaba sau mai bine zis, nu stiam ca sunt impreuna . Din fericire am fotografiat momentul , de catva timp se tot tin in brate strans
Acum intrebare :
Ori melci mei s-au pus pe treaba , ori ii este lene la unu sa mearga si il cara celalalt in spate ?
Felicitari pentru acvariu.... super !
buturuga de care vorbeam se afla aici: http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/22241.page
Am pus un pic peste 10 ml de Ferropol, in acvariu avand in vedere ca apa este aproximativ 45 l, lumina o las cel putin 6-8 ore, acum sa vad ce si cum , sper sa fie bine
Daca nu ma insel, temperatura este peste 26, daca nu 27 chiar . La plante am constatat niste pete maro sper ca nu papa melci din ele ca de mai multe ori i-am gasit pe ele calare :d
Acvariu dupa ce am pus ceva plante si 2 melci pomacea , sunt super melci
am pus doi melci si ceva plante, nu am din pacate cum sa descarc in pc fotografiile cu acvariu ca nu am cablu de date, nu imi merge nu stiu ce masa are.
astazi o sa o scot din apa ca si asa trebuie sa ii dau gauri sa ii prind ventuze. O las o saptamana intr-o galeata si schimb apa zilnic si o sa cumpar carbune sa pun in filtru.
Cum scap de culoarea maro a apei , mai mult ca sigur este de la buturuga. Sunt in perioada ciclarii 4 zile de la start
Au rezistat, mult fara probleme, inca ii mai are dar acum urmeaza sa il amenajeze corespunzator.
Sta pe o masuta de cafea deocamdata si sa fie vizibil l-am pus un pic pe colt. O sa cobor bolovanu ala din varf cand o sa i-au ventuze sau prind buturuga de pietre, o sa vad.
Am sa scot si pietrele alea mari din stanga. Abia astept acum sa fac rost de bani sa cumpar plante.
La pestisori nu m-am gandit, dar astept propuneri .
S-a mai limpezit apa de aseara, am mutat filtru si am scos piatra aia de sub buturuga. Acum partea urata este ca am pus bolovanu ala deaspura sa imi tina butura la fund. Dar promit ca o sa imi cumpar niste ventuze si remediez problema.
Cu privire la substratl, este Aquabasic de la jbl, si am lasat putin in fata si mai mult in spate.
Sincer nu am spalat deloc substratul de la aquabasic l-am presarat direct din punga, cam 2 cm si am intales ca este bun pentru plantat. Dupa am pus pietricele putin in fata si cam 5 cm in spate sau mai mult
Am pus pietrele alea mari in fata filtrului sa nu se vada prea mult prea mult.
Corectati-ma daca am este nevoie sa mai corectez ceva.
Sa scot bolovanii aia din stanga care acopera filtru ?
Incepator cu acvariu de 50 de litri .
Buturuga de pe malul jiului gasita in apa(fiarta in apa cu sare de 2 ori ).
Substrat de la Jbl Aquabasic
Pietris, strans cernut si spalat bine, bine
Pietre de la o balastiera.
Filtru Resun sp - 1100L
Am pus in filtru pentru inceput de ciclare si un sfert dintr-o sticluta de 10 ml de JBL FilterStart
Problema principala , nu imi sta buturuga ( am legat un bolovan pe ea sa stea o perioada de timp pana sta singura).
Inca nu am incalzitor ( numai sunt banuti )
si acum astept ...... pareri
acum sunt la servici si termin târziu, mâine dup? amiaz? cred ca o sa ma ocup de el.

Forum Index » Profile for deluxer2000 » Messages posted by deluxer2000
Go to: