[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Nica
Forum Index » Profile for Nica » Messages posted by Nica
wtf la noi in constanta , 1 neon costa 8 lei !
pestisorul betta este unul dintre pestii de "razboi" cum se zice, are nevoie de temperatura intre 26-30oC si nu este foarte pretentios la duritatea sau pH-ul apei . 10 L sunt suficienti pentru un asemenea pestisor.
am o intrebare.daca iau nisip dupa malul marii si il fierb de multe ori este bun ca si substrat ?stiu ca pastreaza mizeria dar ma gandeam sa pun primul strat de nisip apoi pietris si nu stiu daca ajuta plantele sau nu .
cumpar vreo 20 de fire de Staurogyne, de preferat daca are cineva din Constanta.
am cu ce sa il inlocuiesc insa imi este frica sa scot apa sa il mut sa nu il dau peste cap .am acvariul de 1 an de zile aproape .
nu folosesc tot volumul din cauza mobilei pe care este asezat, imi este frica sa nu cedeze.
Salut ma numesc Ciprian Nica am 23 de ani si sunt din Constanta.
Pasiunea pentru acvaristica am descoperit-o inca de la 16 ani pe cand detineam un acvariu de 15 l in care aveam un carasel care a reusit sa reziste 4 ani de zile pana intr-o zi cand a fost de pisica vecinilor ).
Acum am un acvariu homemade de urmatoarele dimensiuni 68x42x43 si pentru care am achizitionat urmatoarele acesorii : filtru intern de 450l/h aqua one , incalzitor Resun 150W si o pompa de aer aqua one .substratul il am din pietris cu granulatie medie .
ca pesti am urmatoarele : 1 Hoplo Catfish, 3 guppy,3xipho,8 zebre
plante nu am foarte multe : moss,Valisneria si inca o specie de planta care nu stiu exact ce rasa e )
iata si 2 poze

Forum Index » Profile for Nica » Messages posted by Nica
Go to: