[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: stefan052
Forum Index » Profile for stefan052 » Messages posted by stefan052
bun .. si ce volum imi trebuie pt acvariul respectiv? la ce pret ajung , acum sa stiu daca e mai rantabil decat Manado.
am si specificat ... substratul o sa-l schimb acum astept recomandari , nu stiu ce sa fac sa trec pe fertil , inert ce substrat imi recomandati ? iar in legatura cu deciclarea as vrea sa fac in felul urmator sa golesc tot sa mut pestii din acvariu cu tot cu apa intr-un provizoriu de 20l cu un burete bolborositor si sa il tin acolo pana termin noua ciclare apx 3 sap!

intre timp am gasit acest substrat http://www.okazii.ro/pesti/accesorii-acvariu/nisip-pietris-substrat-acvariu-inert-chimic--a123234662 pareri? eu as opta intre negru si maro.
Salut sunt Stefan locuiesc intr-un satuc din Dambovita am 16 ani , sunt elev la Colegiul MIlitar Liceal " Dimitrie Cantemir" Breaza si am descoperit aceasta pasiune pt acvaristica vara trecuta ... povestea clasica un acvariu de 20l cu o mare ciorba de peste si un sfarsit tragic. Dupa un an in care m-am documentat cat am putut am facut economii si mi-am cumparat un Juwel Korallux 60 de 54l echipat astfel:
Acvariu: Juwel 54l brut, undeva la 40l net.
Iluminare: 15W juwel original + 24W T5 865 Osram
Fertilizare (zilnic): 1 picatura Ferropol 24, 1ml Ferropol, 1ml PPS-Pro
Substrat: pietris de rau .. am in plan sa-l schimb
CO2: momentan bomba (reteta cu gelatina) - aprox 1 bula pe secunda
Filtru: original Juwel - intern
Incalzitor: original Juwel 50W
Background: autocolant negru
Fauna : 3 guppy 8 neoni si 2 molly black
Flora : bacopa, cryptocoryne, limnophila, cornuta, nucus etc...
Am decis sa imi deschid acest cont pentru ca am intampinat probleme , mi se topesc plantele , unii mi-au spus ca este din cauza substratului... sapatamana viitoare am de gand un restart dupa achzitionarea a 10l de Manado si 2.5l de AQuabasis din plante voi pastra decat 2 cryptocoryne si niste cornuta decat ele mai arata bine si aici am nevoie de putin ajutor in sensul unei achzitii , donatie daca se poate...

poza este facuta acum o sap acum plantele arata in starea jalnica!

Edited by Lucian: redimensionat la jumatate!

Forum Index » Profile for stefan052 » Messages posted by stefan052
Go to: