[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: robi
Forum Index » Profile for robi » Messages posted by robi
Mersi mult de raspunsuri o sa mai caut, poate gasesc pana la urma
Sal la toti!

Exista silicon negru pentru acvarii de la Bison sau Den Braven ca de 2 zile umblu prin oras si nu gasesc?!Cica este un silicon special pentru acvarii, nemtesc dar e 12 euro tubul si nu se aduce numai la comanda
Eu personal umplu acvariul pana la jumatate si atunci plantez.E mai usor pentru ca nu te inurci in plante ca si cand e umplut si iti cam dai seama si cum o sa arate acvariul cand e umplut de tot.
Stati ca la 150w de la lumina mai vine un incalzitor de 300w si inca se mai adauga un eheim 2026 care consuma 20w/ora adika 480w pe zi.Vreo 2.5kw pe zi.Deja sunt ingrozit de facturile de renel
Daca pun pe fiecare neon reflector cam cati w o sa am?
Nu am intentia sa aprind toate neoanele de la inceput pentru ca presupun ca o sa ma aleg cu o cultura de alge in loc de un "olandez". O sa le aprind pe masura ce se dezvolta plantele
Acvariul are 100*50*50.Din cate am inteles sa pun 3 tld si 2 aquarelle.Hmm dupa calculele mele o sa am 0.6w/l desi volumul net e vreo 225l.Eu zic ca cu co2 ajunge sa cresti si plante decente nu?In locul unui aquarelle nu ar fi bine sa pun un neon care sa furnizeze lumina albastra?
Salut

Mi-am facut si eu un acvariu de 250 de l la care vreau sa pun 5 neoane de 30w.Eu m-am gandit sa pun 3 tld 830 si 2 philips aquarelle.Voi ce parere aveti?
Toamna asta vreau sa fac un acvariu cat de cat serios :bmov: si m-ar interesa cat costa un filtru eheim 2026 ca de 3 ore stau pe net si nu am gasit.Daca ar cineva asa ceva m-as bucura daca ati spune ce parere aveti despre filtrul respectiv.Mersi mult
Nu e nimeni interesat?
Sorry dar nu am
Vand acvariu de 225l (90x50x50) +capac din pal negru cu 4 neoane Philips tld 830 de 18W.Pret 2400000 neg.Accesorii:un filtru aqua-el fan 3 cumparat in octombrie 400k si un incalzitor sicce de 300W cumparat tot in octombrie, 350k.
Detalii pe pm
Nici la mine nu s-a intins cand a aparut.A ramas pe planta respectiva unde a aparut, dar dupa 2 saptamani a inceput sa se intinda ca nebuna.Nu mai stiu ce pot sa fac sa scap de ea.Ma bate gandul sa fac un setup nou
Am si eu alga asta care se vede in poza 2.Eu inca nu am reusit sa scap de ea desi schimb 30 de l de apa la doua zile timp de o luna, am redus si mancarea la pesti si lumina.Acvariul are 250 de l si functioneaza din noiembrie.Am o pereche de discusi maturi in ea si 3 ancistrusi.Alga nu a regresat in acest timp, ce vreau sa mentionez e ca eu m-am pricopsit cu ea din cauza unei plante.Nu stiu daca e posibil sa scapam de alga asta, incep s ajung la capatul puterilor

Forum Index » Profile for robi » Messages posted by robi
Go to: