[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: rodoselada
Forum Index » Profile for rodoselada » Messages posted by rodoselada

image

image
Acvariu 80x38x55
Lumina Aquamedi Cube
Filtrare Oase Biomaster
Substrat Prodibio, Prodibio kit freshwater, Dennerle Burma, Pietris 2-4mm, Nisip decorativ
Hardscape Seiryu Stone
Plante Eleocaris Acicularis, Helanthium Tenellum, Eleocaris Parvula Mini

Acest acvariu a fost setat de mine in cadrul unui workshop cu ocazii deschiderii unui shop dedicat aquascapingului in Bordon, UK.

https://www.instagram.com/p/BnW3X7znSl1/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=14jjlrtwymbsh

image

Spune 2 cuvinte deslre piatre,.
Ha ca zic eu, fa ceva si acoperele or cu moss ori cu fernuri( microsorum trident, pterosum, pterosum mini,) asta pentru ca nu sunt toate aceeasi roca si nu da bine.
Gazonul arata extraordinar, dar ce se intampla pe partea din spate?
Arata foaete bine bazinul, felicitari!
Deci maine o sa-l vedem? Ok astept.
Ma bucur ca nu ai probleme.
Multumesc Gabi! cred ca merita mai mult, dar asta este
Locul 16, nu este rau pentru inceput.

image
Multumesc Gabi si succes swamp-ul!

Silviu inca nu am prins-o dar urmeza .
L-am numit ???? din limba rusa care inseamna cinema, nu stiu daca va aduceti aminte dar filmele rusesti la generic aveau un cuplu asezat spate in spate care se invarteau. Dupa ce am facut poza si privind-o, a primul lucru care mi-a venit in minte. Nu stiu cum sa caut acea imagine poate ma ajuta cineva.

Acvariu: 60x40x40
Lampa Led: Life Aqua Prime (care e in proces de fabricatie)
CO2: Butelie 6kg, Neo Diffuser
Filtru: Eheim Pro4 250 umplut cu Matrix
Hardscap: Seiryu Stone, Slate Stone, Roca Vulcanica
Substrat: Dennerle Baikal, Dennerle Burma, Sand 2-3mm, Nisip decorativ
Plante : Bolbitis Heudelotii, Anubias Nana, Anubias Nana Petit, Anubias Nana Pinto, Bucephalandra Sp., Moss

image

O nou achizitie, acest ghimbal, care mi-a dat batai de cap timp de 10 minute, nu stiam ce si cum sa-l pot controla .

image

image
Pentru acest acvariu am primit aceasta lampa.

image

image

image

image
Nu, este destinsta plantelor daca are leduri de culoare alb 6500, blue royal 460nm, rosu 630nm, cyan 520nm.
Nu mai stiu cat e 54w?
Mai poate fi calitatea proasta a ledurilor.
Multumesc Silviu!
Multumesc Gabriel!

Maine o zi importanta pentru mine, 1-ul meu workshop, rezultatele la Miniswamp (wabi kusa), si rezultatele la IIAC.
FB-ul e din alte considerente, si chiar nu este o placere nebuna.
Personal cred ca e insuficienta lumina, cati lumeni are lampa?
Pai asta e adevarul, o sa ma ocup sa-l promovez daca mi se permite, eu iubesc forumul si o fac cu toata placerea .
Anubias-ul arata bine in special partea stanga, dar restul nu prea, mosul parca nu vrea sa mearga. Ai un inceput de cyano, cred ca nu ai lumina prea buna si fertilizarea lasa de dorit, sau l-ai neglijat.
Multumesc mult @Linistea22!!!!
Multumesc mult pentru tot, e o onoare si o placere sa postez pe singurul forum in activitate din Romania.

Forum Index » Profile for rodoselada » Messages posted by rodoselada
Go to: