[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Artur
Forum Index » Profile for Artur » Messages posted by Artur
In caz ca va era dor de dinozaurii mei, mai pun si eu cateva poze, nu chiar tare reusite, dar bunicele zic eu

image image image

image image image

image image image

Parerea mea e ca asta e cel mai frumos bazin facut de tine
Acum banuiesc ca stii ca atunci cand timpul iti va permite, asteptam sa vedem un jurnal cu acvariul
In primul rand felicitari pentru rezultatul de la RAC, sunt sigur ca daca nu ar fi fost problemele de la inceputul acestui setup ai fi fost mai sus in clasament...

Schita imi place mult, eu zic ca o sa iasa ceva frumos, oricum mi se pare o schimbare fata de stilul cu care ne`ai obisnuit si cred ca va iesi ceva frumos. Sincer sa fiu abia astept sa il vad realizat, pentru ca doar dupa schita zic ca are un potential mare
Bun venit si felicitari pentru locul 1 la RAC, sectiunea > 200l
Multumesc de aprecieri Gabi, albinos nu bag, ca nu i`am agreeat niciodata ... Da, imi place Samson al lui Koala, dar nu stiu, nu ma atrag albinosii ) imi place prea mult combinatia de negru + portocaliu

Mihai, sincer sa iti zic, habar nu am ce temperatura e )) aveam la un moment dat incalzitaore si termometru in ele, dar am renuntat la ambele )) asa ca raspunsul ramane: naiba stie )) in camera is 23 grade, dar de la lumina se incalzeste apa, eu zic ca am undeva la 25 Am verificat acuma de curiozitate, am 24.8 ) deci am estimat bine da nu`i stres, n`au ei treaba cu temperatura

P.s. stiti pozele de mai sus unde am zis ca am pus moss, ei bine, e tot zburat in jurul copacului in spate, va trebui sa incerc sa`l leg inapoi )))) si daca o sa fie din nou "zburat" o sa ma las de el ))))
Mai adaug si eu cateva poze, dar nu prea stralucite ca nu au prea vrut sa colaboreze dinozaurii ))

image image image

image image image

Gresit asta E din pomul de craciun
Cat de tare, poza asta ma duce cu gandul la suprafata unui lac cu bradis, din care poate oricand sa atace stiuca

Edit: si ca tot vorbeam de poze si de gusturi, pentru mine cea mai faina poza din topicul asta, si cea mai faina ever facuta de Gabi e poza de la 352 ) De departe Dar cum ai zis si tu, tine de gusturile fiecaruia
Chiar arata fain, si ma distreaza cum sunt aliniati scalarii in poza, parca au fost pusi cu mana )
Hmm` posibil in weekend sa le fac o sedinta foto Acvariul s-a restabilizat dupa micuta deciclare din weekendul trecut, asa ca dupa schimbul de apa de maine, in weekend ar trebui sa fie numai bun de pozat
Superbe pozele, mai ales asta ultima, nu stiu de ce dar parca e de sezon, ma duce cu gandul la craciun
Felicitari Gabi Abia astept sa mai vad poze cu bazinul, din toate unghiurile posibile ))

Cand am vazut ca ti`a ajuns acvariul acolo unde trebuie, m`am uitat din nou si la vechile setupuri, si se vede progresul ca de la cer la pamant .
Asadar si prin urmare, atasez si eu 6 poze, deloc stralucite, ca mno v`am povestit cum e cu apa si acvariul In care se vede si amanuntul de ieri ...

Mai exact am pus ceva java moss pe copac ) Din ce imi dau seama nu e chiar optima calitatea lui, l`am prins cu ata de papiota ca vazusem undeva ca e ok, ca aia se topeste in timp si moss`ul are timp sa se prinda de lemn pana atunci. Acuma tinand cont ca nu e grozava calitatea lui nu stiu daca o sa ii mearga, dar macar incerc )... Dar partea a 2`a care e si mai grava zic eu, sper sa nu se supere pestii pe el, ca atunci nici daca se prinde si creste nu are sanse sa supravietuiasca ))) Om trai si om vedea, mai jos pozele

image image image

image image image

Din pacate, nu sunt multumit deloc de acvariu in seara asta... dar tot o sa incerc cateva poze... faza e ca pe langa curatatea filtrului, am mai adaugat si vreo 5 kg de nisip intr-un loc, ca deja ajungeam la sticla )... si cred ca si asta, poate si o mica deciclare partiala au contribuit la o apa destul de albicioasa, asa ca o sa incerc mai tarziu sa fac niste poze, cu tiate ca sunt sigur ca nu vor fi tare grozave...

Cat despre detaliul de care ziceam ieri, sa nu va asteptati la nush ce grozavie )... nici nu stiu daca o sa mearga in general, plus ca daca se gandesc pestii ca nu le place se duce direct pe apa sambetei )))
Foarte reusita poza Si cu toate ca nu am fost niciodata fan al "albinosilor" e superb Samson

Cat despre "surpriza" nu e mare branza, si nici nu stiu daca o sa tina, o sa vedeti maine

In alta ordine de idei, sunt aproape sigur ca am o pereche in acvariu, sau ca voi avea, dar ramane de vazut ... Intre Flamanzica si un roscovan, care inca nu are nume ) cand vor ramane 2 atunci o sa il numesc si pe el

Edit: tu cand mai faci un uptade la acvariu? Si o curiozitate si mai mare, cand adaugi substrat, copaci, salata, etc. ?
Am schimbat si aici avatarul Si acuma am facut un schimb de apa in acvariu de 90% Si am mai adaugat ceva inauntru, dar asta va fi dezvaluit maine probabil, daca o sa am chef de poze Oricum, nu sunt pesti sau alte animale )

Ah, am mai curatat si filtrul, dupa cel putin 4 luni in care nu am umblat in el, cat jeg era in el, vai vai vai )) Asa ca sa speram ca nu am reusit sa fac o decilare partiala ca daca am facut, nu mai am cum sa fac poze faine in weekend Vedem maine ce va fi Oricum am 2 ore de cand tot muncesc la acvariu cu schimbul si curatatul Dar treaba e cam gata, ca acuma deja se umple inapoi Si pestii is fericiti ca pot sa stea pe verticala din nou, dupa ce mai devreme stateau in maxim 5 cm de apa
Da ) aia de acasa, am tv`ul conectat la calculator, ca e mai fain sa ma uit la filme pe el ) si de aia apare si acolo )
Vroiam sa va mai arat ceva, atat pe calculatorul de la munca (prima poza) cat si pe calculatorul de aca (a 2`a poza) cat si pe telefon am pus poze cu pestii mei

image image
image
Si eu cam tot din "vina" lui Gabi mi`am luat aparatul ) Silviu, eu zic sa`i cerem sa ne faca "decont" la aparate macar 50%

p.s. superbe pozele si crevetii, si bazinul Tot asta ramane preferatul meu, dintre toate bazinele tale.

Forum Index » Profile for Artur » Messages posted by Artur
Go to: