[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Artur
Forum Index » Profile for Artur » Messages posted by Artur
Foarte faine pozele, parca ar fi roua, sau parudea dupa ploaie si culorile sunt superbe, ca deobicei
Sticla securizata e scumpa, si nu as face acvariu din asa ceva Am pus si eu intrebarea asta cand mi`am facut acvariul... sticla normala ma ajungea 600 securizata era undeva la 900 parca, sau 1100...
Asteptam si poze sa-i vedem si noi
Foarte dragut acest acvariu, dragut si ingrijit, chiar imi place . Ah si am asteptat de mult un update aici
Mersi si mie cam tot alea imi plac, oricum imi plac multe de asta ii tot pozez atata, ca imi plac cum ies pozele si cel putin pentru pestii mei, am cam invatat setarile pe manual, si cam cum ar trebui sa le editez ca sa iasa in evidenta

Ah si chiar nu e nevoie de scuze, doar ma amuzam si am inclus o gluma in post
Nuuuu, nu e nevoie, doar ma amuzam, ca esti mereu prezent nu e nevoie sa stearga, lasa acolo nu te teme ca nu trimit "dihania" din ultima poza ca sa te bata
Superbe culorile, Gabi, daaarrr ma dispera noise`ul Oricum chiar si asa, sunt superbe pozele, dar nu stiu cum vei reusi sa depasesti poza de mai sus cu crevetele in "oglinda"... Ala e tablou, arta . Deacu astept sa se termine Rac`ul sa ne poti incanta si cu poze la intreg acvariul, side view, angle view si din astea
Silviu Man wrote:OK, ne spui cind trebuie sa incepem sa votam

Iar nu te`ai abtinut )) Gata, am postat tot

Sper sa nu ma baneze maestru pentru atatea poze, si sper ca nu v-am plictisit cu "vedetele" mele
Si la final the "thug life" mother fuckers

image image image

image
Flamanzica, in diferite ipostaze

image image image

image image image

image image image
Maestre, sper sa nu ma banezi pentru prea multe poze ) daaaarrr am 2 zile la dispozitie dupa schimbul de apa cand pot face poze faine asa ca nu m-am putut abtine si am mai facut inca o tura de poze ) Si am zis sa va mai plictisesc o tura cu ele

P.s. Silviu, urmeaza 3 posturi, asteapta`le toate 3 (tu mereu esti speedy gonzales ) )

Asadar, tinand cont ca am mai multe poze, le impart in 3 posturi, unu cu oscari roscovani, unu cu flamanzica si unul cu Bad ass looking faces

image image image

image image image

image image image

Multumesc mult de aprecieri se pare ca usor usor incep sa invat cum e cu pozatul ma ajuta si aparatul, dar mai ales "vedetele" ... preferatele mele, sunt din ultimul calup de 5, prima si ultima ... prima din ele a si ajuns poza de background pe desktop
Silviu Man wrote:Prima : nota 10, din intimplare.
Ultima : nota 10 cu intentie!

... ultima cu nota 10 si pentru fotograf!

Multumesc Silviu, dar te`ai grabit un pic, nu ai apucat sa vezi ultimile 5 poze
Iar la final, am lasat cred ca unele din cele mai faine poze facute de mine ever De asta le`am si lasat la urma ... Sper ca nu v-am plictisit foarte tare cu pozele mele

image image image

image image
Acum cateva cu acvariul si ceva mici detalii printre care una care nu are treaba cu pestii, am incercat sa focalizez pestele printre crengi, dar s`au focalizat crengile, si mi s`a parut interesanta ) Mai excat, e prima din acest calup

image image image

image

image
Ok, hai sa va stresez iar cu poze )) am triat cat mai mult din ele si am ramas cu 22, pe care vreau sa le postez )) So, primele sunt asa, de incalzire )

image image image

image image image

image image image

image image image
Arata superb, si apropo de prima poza, din acest ultim calup, tare curios as fi cum ar arata cu background negru dar banuiesc ca nu se poate afla ) asa ca raman doar cu curiozitatea. Oricum superbe pozele
unqben wrote:WOW, pana sa vad fotografiile cu pestii tai renegam permanent mult impartasita parere ca Astronotus Ocellatus este una din cele mai frumoase specii de pesti.
Dar acum pe bune m-ai convins: Superbe poze superbi pesti !

Mersi de aprecieri... Am mai facut in seara asta o tura de poze, asa ca pregatiti`va Am avut un calup de 310 poze, din care dupa o prima selectie am ramas cu 40 care intra la retusat ) vedem cate raman la urma, oricum am vazut vreo doua care au potential mare

@Koala: ma bucur ca am primit aprobarea ta )))

@Silviu: militarie fac cu ei )

Apropo, cred ca am in acvariu 3 masculi si o "curva" )) Doar sa o pot numi pe Flamanzica, pentru ca jongleaza intre cei 2 portocalii, care se cindanesc intre ei cand apuca, nu mereu, doar cateodata, si ala micu saracu e ca mingea lor de tenis, de aia cred ca si el si cei 2 roscati sunt masculi
unqben wrote:Superbe culori care imi aduc amite de feerica toamna la Brasov ....

Mi-ai furat cuvintele ) exact la asta ma gandeam si eu ca imi aduce aminte de toamna, "emotie de toamna"
Multumesc baieti Acum urmeaza 3 poze nestralucite de la schimbul de apa, ce zici maestre am invatat bine de la tine cum e cu reducerea de nitrati? sau trebuia sa scot si mai multa apa? ))))

image image image

Forum Index » Profile for Artur » Messages posted by Artur
Go to: