[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: cosmin_olteanu
Forum Index » Profile for cosmin_olteanu » Messages posted by cosmin_olteanu
Din considerente ce nu tin de mine , si cu parere de rau sunt nevoit sa pun acest anunt . Plec din Romania peste aproape 2 luni - pt o perioada destul de mare .
Astfel : Acvariu 160L net , sticla de 8 cu intarituri , capac ( 7 neoane de 18W -Floura,830,865) filtru intern(20L material filtrant:bactoballs Aqua Medic , ceramica poroasa Eheim si Hagen , perlon , carbune acvtiv) mascat cu background de restul acvariului , pompe 1400L/h, 500L/h (ce scoate apa din filtru), incalzitor ,pompa aer , substrat (Tetra, JBL ) , plante (f.numeroase), 2 mopani plini cu anubiasi si riccia , pesti (20 rasbora , 10 neoni ,6 scalari , 2 colisa lalia , 5 ancistrusi , 2 aymonierii , 3 corry) ,masa din lemn masiv(f. aratoasa) negra - culoarea acvariului trusa testere (PH,KH,GH,NO2,NO3,Fe,CO2), linie de fertilizare JBL , f. multe alte accesorii, medicamentatii,hrana...etc.

Nu se vinde nimic pe bucati .

Detalii :
cosminolteanu@cosminolteanu.ro
str8_cosmin - ID Yahoo Messenger
PM
Poze si filmulet : http://s258.photobucket.com/albums/hh250/cosmin_olteanu/

Pret :500 RON -fix
Cum spune si titlul, vand filtru extern - Fluval 304 - cumparat vara trecuta . Debit 1000L/h , 4 cosulete (burete poros, ceramica , pasla , carbon activ) . Nu are absolut nicio problema .
Desi locuiesc in Buzau, exista posibilitatea de a rezolva cu transportul . De ex - maine(vineri si sambata sunt in Bucuresti, aviz amatorilor)
Pret 150 RON . Nou este 350RON

cosminolteanu@cosminolteanu.ro - e-mail
PM
mersi ...mersi !
Cu ce tip de hrana ma sfatuiti sa hranesc scalarii mei ? care ar fi cea mai indicata?
Fac apel la cei care au scalari...sau au avut..!

Multumesc mult !
Hikari Discus , ar fi binevenita si pt scalarii mei, care pana acum au fost hraniti numai cu fulgi? (era singura mancare pe care au acceptat-o..si pe care o mancau cu pofta, exceptand hrana vie..)
Ce ma sfatuiti?.. e indicata?..ma refer ca si continut caloric,proteic..?
eu as tinde sa cred ca da, doar sunt tot ciclide...

Multumesc anticipat !
o poza cu butelia nu ai?
Cumpar diverse specii de plante ! Mentionez ca incep set-up unui acvariu de 180L , si asta e unul din pasi inainte de ciclare .
Deci , cine are spre vanzare, fel si fel de specii de plante la preturi "omenesti" rog sa imi transmita o oferta . (specie, dimensiune,pret) . Vizavi de transport as rezolva personal .

Multumesc anticipat !

e-mail : cosminolteanu@cosminolteanu.ro
YM : str8_cosmin
PM
S-a vandut ! Rog un administrator sa inchida topic-ul .

Multumesc !
Vand acvariu Juwel Record60 (made in Germania) - 60Litri . Capac cu neon,filtru intern,incalzitor,termometru- toate originale, proprii acvariului . Vechime aprox. jumatate de an .

Pe langa pachetul standard , i-am mai atasat la lateralele mici ale capcului 2 neoane T5 de 8W fiecare, pt a imbunatati luminozitatea, deasemenea ofer si filtru intern AquaEl 2plus (debit 450L/h) +alte mici accesorii (obiecte de decor din ceramica, ghivece din ceramica-6buc,fel si fel de solutii pt conditionarea apei) + 10 pui(3~4cm) de Astatotilapia latifasciata - ciclide africane .

Contact - tel:0748205904
- e-mail: cosminolteanu@cosminolteanu.ro
- ID YM - str8_cosmin
- locatie - Buzau

Pret : 200RON .

Forum Index » Profile for cosmin_olteanu » Messages posted by cosmin_olteanu
Go to: