[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Lemon
Forum Index » Profile for Lemon » Messages posted by Lemon
Ce parametri ai la apa? Ma intereseaza pt kribi
Ce inseamna sa fii animal... astia merita dati pe mana lui Umukelani.
Ar trebui sa mearga si cu capul in jos, dar nu stiu sigur.
CristiCiju wrote:Nu stiu. Sa-l vad lipit intai, vreo 2 saptamani il las sa se usuce si dupa mai vedem. Nu ma grabesc....

Eu intrebam cu gandul ca ai distanta foarte mica pana la podea, nu vad ce canistra ti-ar incapea intr-un compartiment din ala.
Alea sunt role sub mobila acolo? Nu le vad viata lunga odata ce vei umple bazinul cu apa. Daca vrei sa il tii pe role, totusi, poti incerca sa le schimbi cu unele mai rezistente, care sa tina fara probleme greutatea. Eu am pus astfel de role la un pian vertical si nu am nicun fel de problema.
Ce fel de solutie vei adopta pentru filtrare?
Spor la lipit.
arata bine, chiar daca nu are nisip.
Arata foarte bine, felicitari.
Da, majoritatea sunt fish only si nu au cine stie ce lumina, buna observatie.
Probabil ca pentru un crescator sau pentru cineva care tine o serie de bazine, e mai comod, mai ieftin, mai ales ca nu il intereseaza daca se vede bucata aia mare de burete, dar pentru cineva care tine bazinul in casa si vrea sa arate bine, nu vad o solutie cu buretii in display.
E chiar frumos, cand se va umple gazonul, ca fi excelent.
Aduna frunzele moarte, e normal sa mai cada din ele, mai ales pana se adapteaza la bazinul tau, dar continua sa pui mancare, chiar daca e mancata, melcii elimina si ei, ceea e cam acelasi lucru dpdv al ciclarii.
Legat de alge, ai grija ca bazinul sa nu primeasca lumina solara directa si sa nu ai mai mult de 6 ore de lumina pentru inceput. Apoi, cand vezi ca plantele se stabilizeaza, poti sa mai cresti programul de iluminat cu inca o ora.
Nu mai adauga nimic, in afara de putina mancare zilnic. Dar sa fie putina.
Asta pentru inca 2-3 saptamani.
Cand schimbi apa, aspiri si substratul?
Referitor la Easy carbo, pui pe frunza la schimbul de apa, apoi, dupa 10 sec, bagi planta inapoi in apa, sau umpli acvariul cu apa.
Pai si cine l-ar plati, chinezul cu fabrica de bureti de vase din plastic? Ca aia e varianta cea mai buna cost/eficienta din ce a aratat el.
Doar sa nu fie de la K1, dar nici ala nu e foarte scump comparativ cu Matrix.
Muschiul ala este o alga, BBA se numeste, Black Beard Algae. De obicei, apare de la curatenie deficitara. Aspira substratul, schimb mai des de apa si ar trebui sa se retraga in timp, dar nu instant.
Daca vrei rezultate mai rapide, poti pune EasyCarbo cu o pensula peste zonele afectate, dar pe frunze nu lasa foarte mult, le va arde.
Din ce zice el, k1 e mai bun decat Matrix chiar si in varianta statica. Culmea, nu vinde nimic.
Ai atatea echipamente electrice pentru 4 consumatori? Si mai zici ca esti lenes?
Taindu-le la suprafata, nu iti mor frunzele taiate?
Foarte frumos, aerisit.
Succes cu el.
Intreb pentru un prieten:
Urmeaza vreo dezvaluire senzationala referitoare la ciclul azotului? Ceva demn de minim 1 premiu Nobel. Ca asa pare pana acum. A trecut partea de Captatio benevolentiae, asteptam cu interes prezentarea.
Crevetii ii poti prinde si cu o capcana de creveti, ca aici:
https://www.pinterest.dk/pin/445997169329330028/
Daca nu ai ce face cu crevetii, poti imparti din ei, sunt multi care vor.

Forum Index » Profile for Lemon » Messages posted by Lemon
Go to: