[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Cosmin_Arsenie
Forum Index » Profile for Cosmin_Arsenie » Messages posted by Cosmin_Arsenie
bine ma hai ca vad ca va credeti mari si tari ramaneti cu situ vostru si forumul vostru ca vad ca nu am cu cine sa ma inteleg.o zi buna la revedere
auzi ma u esti cumva porc zburator? si nu cred ca am vb cu tine daca nu iti convine nu mai raspuunde .din partea mea esti tratat cu indiferenta.Nu vad ce cauta un porc pe Acvariu.ro.dute frate la ferma.ro
Eu nu am intrat aici ca sa ma cert cu voi sau sa ma dau mare.Eu am intrat pentru ca imi plac pestii si nu prea am cu cine sa vorbesc despre ei.O sa pun niste poze curand cu toate ca nu am plante dar o sa pun doar sa va fac voua pe plac.
ba asta in primul rand nu am zis 60 de l si in al doilea rand mistocar pari tu si nu prea ma intereseaza daca u ai chef de misto.
si nu vrei si pesti la schimb sau bani?mar interesa dar eu nu am plante deloc.
da ai dreptate dar eu cred ca sau adaptat prea bine si nici macar nu se baga in seama unu cu altu sa se alerge sau sa se muste nu din contra si chestia asta ma bucura si nu vreau sa ii despart .dar am zi daca bag alti pesti ii fac praf nu mai ramane nimic din ei
Oscari nu vreau. O sa mai iau niste discusi dar mai intai de toate vreau plante si tot ce am gasit au fost cateva cu 2-3 frunze.
Bine ma grabesc sa scriu,si nu mai respect semenele de punctuatie .Daca erau stresati nu mai mancau,sau erau tristi .Cert este ca se vede pe ei daca erau stresati.
deocamdata nu am poze dar o sa pun si poze (promit)dar am nevoie urgent de plante ca sa pun poze cu agvariu
da dar bine poate exsagerez si sunt prea multi dar acum am in lucru un agvariu de 250 de l pe care tot eu il fac si atunci o sa am suficient spatiu si pentru puii care ii am in alt acvariu,e logic ca o mare parte din pui o sa ii dau si o sa imi opresc cativa mai putin de 10
sper sa mai fie valbila oferta dar daca ai putea sa la trimiti la constanta ..eu nu am plante si nu prea am de unde sa fac rost ...
daca mai e valabil ai putea sa le trimiti la constanta macar plantele
da am si carasu am 4 si sunt destul de mari si xipho si moli si zebre si 4 sanitari din care unu ventuza am si silver sarchsi si restu nu prea stiu cum se numesc sunt unii albastrii si unii portocalii cu dungi rosii care majoritatea sunt la maturitatedar am cate doi sau cate unu din fiecare si mai sunt unii da nu le stiu denumirea ca mi se incurca limba in gura
imi pare rau ca sunt din cta ca te-as fi ajutat sa scapi mai ales de plante .ca am mare nevoie
mai e valabil dar e o problema eu sunt din cta
ei nu sunt stresati si chiar se inteleg foarte bine si pot spune ca mai incap pesti in agvariu e destul de lejer si sincer sa fiu pot sa mai pun apa in el cam 10 l
mie mia placut sa am mai multe specii si inca mai vreau dar e cam greu acum sa mai bag alti pesti in agvariu
mm da ce pot sa spun..e vorba ca iam luat de mici si sau obisnuit uni cu altii dar daca bag un peste strain in agvariu nu rezista mai mult de o ora.cat despre plante am avut cateva si le-au mancat si cum da cate o frunzulita hop pe ea.e cam greu pentru uni sa inteleaga ce am zis eu .bine sau poate nu ma-m exprimat eu corect
am un acvariu de 80l dar problema la mie e cu plantele adica nu am plante in schimb am vreo 15 specii de pesti care ia-m adaptat unii cu altii si se inteleg de minune .de la scalari la gupi rechinasi simulte alte specii
nu e prea sigur geamu pe care il ai tu pt ca flambeaza si te poti trezi in oice moment cu apa in casa.a patit-o un prieten de al meu.eu mi-am facut singur acvariu si e de 80l da cu geamuri de 10.ai grija si daca pui inca un geam peste celalalt nu rezolvi nimic.iti spun sigur am incercat .eu mi-am facut vreo 7 acvarii singur si din geamuri de grosimi diferite

Forum Index » Profile for Cosmin_Arsenie » Messages posted by Cosmin_Arsenie
Go to: