[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: CatalinBarbu
Forum Index » Profile for CatalinBarbu » Messages posted by CatalinBarbu

Regulamentul zice ca trebuie sa pui un pret...sa il vada toata lumea...
Frumoasa escapada !

Dar au mers micii aia asa fara ceva care sa unga gatu' si care sa accelereze arderile ?
Confirm ca am Ph de 8.36 cu Co2 Scrubber
Da asa e, e extraordinar Red Dragonul, dar are un pret pe masura

Legat de piatra uscata as vrea sa o tin 24 de ore in clor dupa care 7 zile in apa de osmoza cu otet. E ok? E putin, e mult? Alte variante?
Multumesc!
Zsido wrote:Frumoasa piatra am.......

Da da...am uitat la multumiri sa zic si de piatra de la tine. Faina piatra mi-ai trimis !
...
Da Sibiu...merg pompele de duduie. S-a schimbat joaca cu ele . Cand voi pune si vreun program din ala de-al lor o sa fie nebunie.
Dar pe langa pompe in seara asta impreuna cu vecinu' Rares caruia ii multumesc pentru ajutor si pentru tija (traiasca la multi ani !) am mesterit niste piatra uscata - am taiat-o, am gaurit-o am bibilit-o si a iesit cam asa:

Super! Sper sa ai noroc numai de perechi normale
Zsido wrote:Soacra nu are rinichi?

La varianta asta nu m-am gandit dar e de luat in seama
Multumesc frumos!
Nu pot sa zic cat am dat pe ele pentru ca a fost o negociere
Cat despre Vecta M .... fara celalalt rinichi nu pot trai, plamanii nu ii pot vinde ca am astm...deci deocamdata nu.
dan.pavelescu wrote:Te urasc, nu mai vorbesc cu tine

Stai linistit ca nu ai de ce...pentru ele mi-am vandut un rinichi
In dimineata asta au sosit " pretioasele" O sa vad deseara de ce sunt in stare

Ieri a plecat cu Urgent Cargus par metrul spre Sebastian.
Eu zic ca dupa ce inchizi standul nu o sa mai fie asa suparator zgomotul. Plus ca in timp o sa te obisnuiesti cu zumzetul ala si nici nu o sa il mai auzi. Eu nu as opri skimmerul peste noapte, dar asta nu inseamna ca nu il poti opri.
Silviu Man wrote:Skimmer-ul este, de fapt, un filtru de suprafata. Asadar, atita timp cit nu ai plante si, implicit, acele mici fragmente care plutesc si pe care filtrul extern nu le "agata", poti filosi skimmer-ul numai ca sa indepartezi biofilmul de la suprafata apei. Ulterior, il poti tine non-stop. Eu am un acvariu plantat dar si populat cu creveti. Asa ca am legat skimmer-ul la priza programabila pentru lumina si astfel merge numai in limitele programului de lumina. E drept ca aici este si un alt motiv : mergind permanent, am constatat ca crevetii isi cam faceau de lucru prin el si cind il curatam ma trezeam cu doi-trei creveti in chiuveta. Probabil ca mini-cascada care se forma in plutitorul skimmer-ului ii prindea si apoi nu mai puteau sa iasa de acolo. Acum, nu am nici o problema cu curatarea skimmer-ului, nu gasesc decit melci comunitari (ceea ce nu e rau, asa ii mai raresc).

Si cam ce plante sunt intr-un acvariu marin ?!?!
Skimmerul trebuie sa mearga non-stop
Eu pot sa iti spun cum am facut eu. Asta nu inseamna ca am facut bine, ca nu se poate mai bine sau, altfel.
Dupa ce am considerat ciclarea gata am introdus CUC-ul pe care l-am hranit zilnic cu ceva mancare de la Grotech daca imi aduc bine aminte.
Pesti am introdus mai tarziu. Iar corali nu cred ca te ajuta la nimic. Daca vrei niste GSP pot sa iti dau eu sa vezi ce se intampla.
Iar cu fosfatii e de vazut daca ai sau nu si ce valoare ai. O sa trec pe la tine cu Hanna si vedem atunci.
2timpi wrote:Aici am venit cu ideea de plasa dinasta cu rama gaurita gen paleta de tenis si fir de nailon folosit la pescuit.Presupun ca a fost greu de crosetat atata nailon dar a iesit bine . http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/60/30702.page

Aha, am inteles acum. Probabil Sebi de acolo s-a inspirat. Eu nu am citit postul sau nu imi aduc aminte, nu stiam ca fostul tau nikname a fost 2smokes
Si da a fost greu de crosetat, prima parte a fost mai usor dar partea a doua cand vorba aia trebuie sa faci una pe fata si una pe dos e destul de greu, ca dovada nu am reusit sa impletesc totul pana la final nici macar acum...poate pana la sfarsitul anului termin
2timpi wrote:Nu pot sa zic decat ca sunt onorat ca s-a gasit cineva,mai ales cineva de seama ,d pe forum sa-mi utilizeze inventia .

Sa ma scuzi 2timpi dar nu stiu cine esti, si nu stiu despre ce inventie vorbesti...e prima data cand vad ca scrii iar eu nu frecventez decat topicurile de acvarii marine si cele de ciclide.
Dar poate ne prezinti inventia .....
Cred ca ar trebui sa fie ok, nu vad de ce nu....e si mai estetic asa.

Forum Index » Profile for CatalinBarbu » Messages posted by CatalinBarbu
Go to: