Scuze de raspuns intarziat dar am fost si eu intr`un mini concediu in care "o fo greu"

)))
Si mai naspa, dupa ce ai asteptat atata nu o sa te ajut cu mai nimic

)) pentru ca nu prea ma pricep

) ce pot sa`ti zic e ca se inmulteste repede, dar nu stiu de la 4 pui, eu am primit vreo juma de metru patrat

)) cand e asa in turma se inmulteste repede dar daca e sa ma intrebi de timpi, habar nu am... eu am incercat si am reusit sa fac din exemplare mici tare, exemplare mari, cat palma... cu radacini si de 20 cm deja la unele... si am facut asta tinand mereu bucatile mari si scapand de cele mici

) se mai topesc frunze din cand in cand dar nu e bai, ca se inmulteste ca proasta

))...
Intrebarea 2 e si mai necunoscuta, din ce stiu nu are cerinte speciale, eu stii prea bine ca am lumina alba, din tuburi de neon ieftine si n`are treaba cu ele... distanta e foarte mica de la neon la mine (undeva la vreo 5 cm ceva), dar nici asta nu cred ca influenteaza cu ceva, pentru ca noh am zone unde is aproape in intuneric plantele si tot se dezvolta

... deasupra apei depinde, sta destul de plata, la exemplarele mai mari sa zic un 2 cm, maxim, depinde cum stau frunzele... si la alea mici nici macar 1 cm... o sa fac vreo 2, 3 poze astazi si pun aici
Asadar, dupa cum am zis nu prea te`am ajutat cu nimic

)))