[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Artur
Forum Index » Profile for Artur » Messages posted by Artur
Asa da daca toate ar fi focusate si facute ca ultima, vai vai, de fapt ultimile 2 is cele mai tari poze cu creveti pe care le-am vazut pe acest site ...
Hmm, de la ideea lui Silviu, l`as ruga pe Maestru daca vrea si are timp sa modifice titlul topicului in : "The lost city"
Or urcat pana la urma ancistrusii si o curatat aproape de tot craca ) acuma am facut si schimbul de apa, de fapt in timp ce scriu inca mai e de umplut un sfert de acvariu ) ca eu fac schimburi de 70% )))) am invatat de la Maestru Am taiat si crengutele subtiri care mai erau pe acolo, altele nu as vrea sa tai ca sa nu fie prea golasa apoi craca

Dar revin si cu o intrebare, poate aveti niste idei as vrea sa schimb si eu numele topicului, dar nu stiu exact ce nume sa`i pun ) eu ma gandeam la Flamanzila si gasca lui ) dar parca as vrea ceva mai frumos ) astept idei

p.s. vreo 2, 3 poze o sa pun maine, dupa ce o sa arate apa bine
Foarte frumosi "gandacii" astia de acvariu astept cu mare interes si poza de ansamblu, sa vad evolutia ... Si apropo de "gandaci" mai cresc? sau raman asa la 1 cm? ... As si sa nu uiti, superbi melcii, sper ca mai ai si melcul vedeta din "Lost nature" ca tare drag imi era...
Exact ar trebui sa faca toti 3 un acvariu fiecare sa vina cu ideile lui si cred ca ar putea iesi un scape care sa castige concursuri internationale
Prima poza din astea 3 e focusata perfect imi place maxim ... si ultima e super, zici ca e un peisaj de pe luna cu pietrele alea vazute asa de aproape si nu e din pinochio, mi-am amintit, era din pokemon si se cheama Corephish )) seamana perfect cu crevetele in ipostaza respectiva

Ah si la poza cu "roscovanul" imi plac foarte mult detaliile pietrei de sub el
Ma distreaza maxim "gandacul" asta ) seamana cu un personaj dintr`un desen animat din copilarie, dar nu mai stiu exact de unde )... Foarte faini crevetii astia, astronotusii mei sigur s`ar bucura de ei mi`ar fi placut si mai mult poza asta daca era mai clara dihania dar ma gandesc ca e foarte greu asta ... oricum superbe
Si totusi cred ca e un semn bun ca reactioneaza la mana ta... Deci ma gandesc ca sunt pe drumul cel bun si speram cu totii sa`si revina, sa nu mai fie probleme...
E asa de faina vederea asta, incat ar putea fi facut un scape asa, doar din bucatica aia
Ai inteles gresit ) a zis ca Amano si inca o natie pe care nu am retinut`o nu`i plac )) care seamana cu ceva gandaci rusesti, sau ceva de genu )
Am uitat de o treaba cand am facut toate schimbarile astea ) fiind creanga noua in acvariu ce credeti ca a aparut pe ea astazi? ) ati ghicit, s`a umplut de muci ) si fiind atarnata nu ajung melcii la ea, si ancistrusii stau doar in stanga, sa-i foot )) In schimb, Pistia mi s`a grupat frumos in dreapta, iar acum astept sa se inmulteasca din nou sa`mi depaseasca din nou jumatatea acvariului
Nu chiar ) e o specie care rezista la capaceala ) ba chiar stie sa dea si inapoi )... Am avut si eu in trecut, chiar pereche, cand depuneau, nu se apropia nici dracu de ei )))
Ah si tin sa`i mai multumesc inca o data maestrului Koala pentru ideea cu Pistia, fara ea, acvariul nu arata asa de fain, radacinile alea care "spanzura" in apa ma omoara, asa de faine is )) asta pe langa jocul de lumini

Pun si o poza, facuta din pat cu zoom, deci nu extraordinara )

image

Sper sa nu fie asa ) Ai mei pana acuma n-au treaba cu decorul ei au treaba cu melcii si cu ancistrusii ) mai degraba ancistrusii imi sapa pe sub pietre si din astea )) apropo de melci aseara mi`or mai mancat unu... cred ca mai am 5 Sper sa se prinda bine cryptocorinele acolo, ca apoi sigur nu mai am treaba cu ele... ca substratul ala e blocat de 3 bolovani mari in fata lemnului, si aia sigur nu or sa fie mutati de ei ) cu anubiasu vad ca n`au treaba, nici nu`l baga in seama, si radacina noua din dreapta parca e acolo de cand e acvariul pentru ei, nici nu or bagat`o in seama )

Oricum eu unu nu`mi pot lua ochii de pe acvariu astazi, mi se pare in cea mai faina forma a lui acuma Daca statea dracu la fund buturuga aia din stanga si nu aveam aia 2 bolovani pe ea, era si mai fain... dar e ok si cu aia

Daca ziceai mai repede cu Pistia era ceva ca doar aseara cand am facut modificarile am zburat cred ca dublu fata de cat a ramas in acvariu... acuma o sa dureze ceva pana se reface stocul, dar o sa te am in evidenta daca nu o sa faci rost pana atunci
Ai de viata mea ce fain e crevetele asta Sa mor de nu asta`i batman al crevetilor... asa de fain arata (fara aluzie la batman al nostru )) )
Gabi C wrote:Multumesc mult Artur. Ha ai vazut si video ! Am uitat sa reglez focusu la aparat ( inceptaor dom'le ! )

Da, doar ti`am zis ca am dat subscribe cand ai pus video cu "Lost Nature" asa ca imediat cum am vazut notificare ca e vide nou de la tine, pac ) Oricum crevetele ala e fain tare ) nu stiam ca stie sa "topaie" asa ))
Multumesc de aprecieri si sugestii, o sa incerc la urmatoru schimb de apa sa mai tai din crengi... dar am taiat si inainte sa o bag 2 bucati lungi si mari, plus inca una ce atarna pe acolo )) Mie imi place si asa oricum, deja e mult mai limpede apa si incepe sa arate din ce in ce mai bine Poate diseara mai bag o poza de ansamblu, asta daca nu imi e prea lene ))))
Foarte tari pozele si stiu ca nu l`ai pus aici, dar super si video`ul (chiar daca parca nu a focusat perfect aparatul, am impresia ca e un pic de tot blurat) ma distreaza crevetele din stanga, care topaie ca o capra neagra )))
Ioi, si o poza de ansamblu sper sa va placa, in cateva zile zic eu ca va arata mult mai bine, oricum mai ales ca sigur s`a facut si o minideciclare

Ah si am uitat sa zic de o mica peripetie din timpul modificarilor ) din pacate nu m`am gandit sa verific inainte sa fac aranjamentul daca sta scufundata buturuga ) si cand mai aveam de bagat apa cam 25% din acvariu hopa o inceput sa se ridice, sa vezi atunci, oprit apa, fixat pe pozitie, baga 2 bolovani peste ea ) pana la urma zic eu ca a iesit ceva frumos

image

Forum Index » Profile for Artur » Messages posted by Artur
Go to: