[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: mr_boxi
Forum Index » Profile for mr_boxi » Messages posted by mr_boxi
ok.Poate.e interesant daca nu trateaza ei cu nimic fiindca in natura se descompune.sper ca nu o sa putrezeasca in apa.
Nu cred ca ma-m exprimat in asa fel ca sa se inteleaga asa greu.Iar cu tonul civilizat nu eu am inceput.

"Aici nu e magazin. Este un forum de discutii privind pestii, plantele de acvariu si echipamentele lor.

Iar daca te intereseaza tratarea buturugilor, foloseste functia SEARCH http://www.acvariu.ro/forum/search.php. Ca nu esti nici primul si nici ultimul care intreaba. Sau ne-ai pus gind rau la toti? "[/u]
In sfarsit a inteles cineva exact asta vroiam doar sa aflu daca cineva stie cum sunt tratate exact in comert nu stiu cu ce am gresit,poate a lucrat cineva in petshop si a aflat.in fine nu trebuia sa sara la mine asa.
Am folosit dar nu am gasit raspuns la intrebare.nu a zis nimeni ca aici este magazin vorbesti aiurea nu stiu de ce te bagi daca nu stii raspunsul.in fine
Salutare la toti.Stie cineva cei de la magazin cu ce sau cum trateaza buturugile??

Forum Index » Profile for mr_boxi » Messages posted by mr_boxi
Go to: