[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: triculici
Forum Index » Profile for triculici » Messages posted by triculici
ms mult.m-am mai linistit. se pare ca am facut intocmai cum NU trebuia! Desi chimia nu a fost punctul meu forte, am inteles schimbarile ce apar in "tabloul meu". voi incerca pe cat posibil sa urmaresc sfaturile voastre.
mi-am cumparat un acvariu, la cererea sotului meu in luna ianuarie. Eu am mai avut acasa acvariu, de cand ma stiu, dar atatea probleme, niciodata. Sa va povestesc: am cumparat acvariul, l-am decorat cu o barcuta din comert, pietris, si plante artificiale. Dupa cateva saptamani au aparut pe pietre mici pete maronii, apoi si pe acvariu. am schimbat complet apa,am schimbat mancarea, am scos decoratiunile, si am schimbat iar apa.nu au mai aparut 1 saptamana si acum iar imi invadeaza pietrisul si peretii acvariului. inainte mi-au murit si cativa pesti. Iata caracteristicile acvariului: 80l, cu filtru de apa si de aer, termometru fixat la 25 de gr., si lumina pe capac, camera nu efoarte luminoasa, asa ca las peste zi becul aprins. ajutati-ma pls, ca deja fac cu nervii, dati-mi niste sfaturi, cei care ati mai patit asa ceva.
ps nu am facut teste de ph sau asa ceva, dc puteti sa-mi spuneti si ce teste si cum ar trebui facute; tata nu facea nici un test si nu poate sa-mi spuna care ar putea fi problema mea
Multumesc anticipat

Forum Index » Profile for triculici » Messages posted by triculici
Go to: