[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: RexHunt
Forum Index » Profile for RexHunt » Messages posted by RexHunt
Salut,
Problema este aproape rezolvata! Exista surse UPS cu management al prizelor de iesire (de regula 4 iesiri.. lucru ce-mi convine de minune). Am un prieten ce are un magazin IT, iar in scurt timp o sa-mi de-a si o lista cu UPS-uri care au un management pe fiecare iesire, functioneaza 'stand-alone' si arata chiar bine.
Numai bine,
la ce-mi trebuie ce?
Un link ceva, ca nu ma descurc fara?
Salut!
Eu am nevoie de o tripla cu prize programabile independent, .
Exista asa ceva?
Salut!
Avand in vedere ca am nevoie de 3 prize programabile si nu ma incanta ideile:
1. fie de a le inlocui pe cele din casa
2. fie sa-mi iau o tripla si in ea sa bag alte trei prize programabile (am vazut la cineva si estetica este la pamant smilie, mai ales ca la mine se vor vedea, voi fi nevoit sa le las la vedere.. nu mai am spatiu), va rog sa-mi spuneti daca exista o tripla programabila, fiecare priza fiind programabila independent?
Multam frumos!
Multumesc, prietene!
Salut!
Tocmai mi-am achizitionat o instalatie co2 dennerle (butelie, reductor, bubble counter, valva electromagnetica), second hand. Intrebarea este:
1. Care este presiunea care ar trebui sa o am pe furtunul care distribuie co2? Stiu ca ar trebui sa am aproximativ o bula/secunda.. Reglajul fin cam la ce interval tre' facut?;
2. Daca am electrovalva, aceasta imi permite o presiune mai mare (adica mai retine si ea din presiune si distribuie cat trebuie?)..
Multam,
Mai esta valabil anuntul?
Am filtru tot un Eheim, 2226!
Salut!
Se merita sa-mi iau un prefiltru (Eheim Prefilter) sau sa merg pe varianta obisnuita (sorb clasic)?
Multam,
Multam frumos!
Fratilor, intrebarea mea este:
1. Pot aga in acvariu plante care nu nevoie de co2 suplimentar?? Daca da, ce plante sa bag! Nu este prea greu...Help me!
exclus bonba de co2!!
Exclus si plante???
Pot baga plante fara instalatie de co2 (de oricare ar fi ea) ??
Substrat fertilizator am - Dennerle, tablete fac rost (nu-i problema)... instalatie de co2 nu am!
Ce fac renunta la plante pt ca nu am instalatie de co2?
Da, vreau un acvariu plantat... numarul nu ma intereseaza. In privinta articolului il stiu, l-am citit, sincer este cam prea complicat pt mine... is incepator!
Ce ma intereaza: ce plante sa pun in acvariu, a.i sa nu necesite adaos suplimentar de co2 in acvariu.
Multam,
Salut,
Am un acvariu 240l (121*42*50) ... care trecand prin diferite etape, mai mult de involutie decat de evolutie, a ajuns gol. Mi-a mai ramas filtrul Ehein, capacul cu 3 neoane T5, incalzitor substrat Denerle, incalzitor .. bla,bla, bla..
Vreau sa ma ajutati, sa-mi spuneti ce plante sa bag in el, avand in vedere:
1. Nu o sa-mi iau instalatie de co2, sunt de curand tatic... au aparut cheltuieli suplimentare si nu se pune problema unei astfel de achizitii, dar pot face fertilizarea plantelor (le pot da substante etnobotanice ). Ce plante sa bag in el???;
2. Avand in vedere dimensiunile si volumul acvariului, nu ma deranzjeaza in mod expres nicio planta, repet care nu necesita instalatie de co2.
PS: de bombe cu co2 nu se pune problema !

Multam!

Scuze pentru ton si deranj!
Nu era greu!!
Multram,
Intrebarea mea era daca pot face un acvariu, fara plante,
Multam!

Forum Index » Profile for RexHunt » Messages posted by RexHunt
Go to: