Mi'am cumparat acum un an 2 carasi negri cu ochii bulbucati (backmoor) si am avut probleme doar cu cel mai mic (Beniamin)care se schimba in multe culori si devenea foarte "incert", apoi il scoteam din acvariu si isi revenea la normal. Nu stiu din ce cauza a murit acum o saptamana, nu prezenta nici un semn de boala. La cateva zile a murit si Sara (care am luat'o de Craciun anul aceasta- caras auriu) la fel fara nici un semn. Acum a mai ramas doar cel mare dintre carasii negri are cam 10 cm si el are simptome ca ar fi bolnav: i s'au franjurat aripile de pe burtica si sau decolorat, nu mai mananca de vreo 3 zile (nici Sara nu a mai mancat in seara dinainte sa moara) si sta pe fundul acvariului si zace... M'am uitat pe jbl si arata cam asa:
http://www.jbl.de/onlinehospitaluk/perpicture/index.php?Step=3&GalleryId=2&klickedPic=004_b . Azi i'am cuparat verde de melachina si iam pus in apa...aripile parca revin la culoarea intiala.. Va rog spuneti'mi un tratament pentru ca nu vreau sa il pierd si pe Iosif