[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: mihaitza74
Forum Index » Profile for mihaitza74 » Messages posted by mihaitza74
Ai mai facut rost de labeo pana la urma?
eu nu te-am mai cautat ca nu am gasit.

pana la urma vad ca ai dat reset?
crevetii in care bazin sunt?

In niciunul. Practic, am incercat marea cu degetul. Am pus intr-un acvariu 7 iar in celalalt 10. In cel care am pus 7 au disparut in mod sigur fiind si cel mai slab plantat. In celalalt care e foarte plantat, cel de mai sus, nu m-am uitat prea bine dar e posibil sa mai fi rezistat vreunul.
vereb wrote:Salut

Bine ai venit intre noi .

arata frumos dar sa fiu iertat nu este cam micut bazinul ptr nr pestilor?

Multumesc pentru parere si tot la fel de sincer multumesc si pentru "critica". Deocamdata il consider mic tinand cont de faptul ca atat discusii cat si scalarii sunt mici. Va urma un alt acvariu mult mai mare. Sunt in tratative cu "latura feminina" a familiei. Glumesc, nu trebuie chiar sa ma rog.
Mincinosi sunt pescarii sau "pescuitorii". Acvaristii nu au boala minciunii in sange ci mai degraba un fel Alzhaimer in ceea ce priveste cheltuielilie pe toate cele necesare acestui hobby (pasarele, manie, dambla sau cum vreti voi sa ii mai spuneti).
Inca ceva de mentionat: acvaristii nu sunt predispusi acestei boli. Din contra, chiar previne aparitia ei.
Salutare!

Ma numesc Mihai si asa cum e specificat in detaliile despre mine, locuiesc in Pucioasa, Dambovita.
Am varsta de 36 ani iar despre acvariile pe care le am nu va pot spune deocamdata decat ca am 2 acvarii de apa dulce, dintre unul arata cam asa ca descriere si imagini:

Acvariu: 100 litri net. Lumina: 72W. Filtrare: filtru extern JBL CristalProfi e900. Plante: Aponogeton boivinianus,Ludwigia repens 'Rubin', Bacopa lanigera, Limnophila aromatica,Anubias barteri, Hygrophila balsamica, Blyxa japonica, Staurogyne. Pesti: Discus 3, Scalari 3, Neoni 5, Albonubes 5, SAE 2. Decor: pietris, buturuga mopan si piatra vulcanica.Fertilizare: CO2 "bomba".

Celalalt acvariu are capacitatea de 95 litri net dar este in re-formare si deocamdata nu va pot oferi detalii si imagini. Promit vca voi reveni pe viitor cu detaliile respective.
Vand un pachet de plante compus din:

Staurogyne - 5 plante
Limnophila aromatica - 5 plante
Chladoflora - 1 bila

Bonus: 1/2 bila Chladoflora si cativa pui de Staurogyne

Pretul pachetului este de 25 lei + transport.
Ma bucur. Mai am un pachet de Hygrophyla.
Un pachet este rezervat. Mai sunt disponibile 2 pachete.
Donez Hygrophyla polisperma rosanervig, destula cat sa servesc 3 persoane. Conditia este ca in momentul primirii coletului, beneficiarul sa plateasca macar taxa de transport in valoare de 10 lei.
Astept adresele pe PM pentru expedierea coletelor.
Plantele au fost deja trimise.
De la cei care ar trebui sa le primeasca astept confirmarea sosirii iar de la cei care nu au avut sansa sa primeasca, imi cer scuze.
Donez Sagittaria subulata. Doritorii au obligatia de a achita macar transportul (expediez doar prin posta).
Exista si posibiltatea schimbului cu difuzor ceramic.
Ma intereseaza un pachet compus din Ludwigia cuba si Bacopa caroliniana.
Iata aici un link cu pozele cu Sagittaria:

http://rapidshare.com/files/425926003/New_Folder.rar

Rog un moderator sa stearga linkul de mai sus intru-cat s-a strecurat o eroare si voi reveni ulterior cu linkul corect.
Vand Sagittaria subulata la pretul de 1,50 lei firul.

Comanda minima este de 30 lei.

As dori si eu, daca se poate.

Forum Index » Profile for mihaitza74 » Messages posted by mihaitza74
Go to: