[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: best_trophy
Forum Index » Profile for best_trophy » Messages posted by best_trophy
Vrei plante cu frunza mare sau vrei plante inalte?
Sunt interesata de caeruleus si de elongatus.Lsa-mi un numar de telefon si te contactez eu.Craciun fericit.
Pe kingsizei vrei cryptocoryne pontederifolia si cryptocoryne wendtii green?
Daca ii mai aivin maine sa ii iau.Il sun maine pe sotul tau si vedem cum putem face.
Ai PM.
Te intereseaza plante la schimb?Ma intereseaza 2L de Zelio si 1L de roca lava granulata.pot sa iti ofer Ludwigia repens,cabomba,bacopa...si poate mai gasesc cate ceva.
Buna idee cu combinatu.Ne bagam mai multi si ne facem treaba cu el.Da nu stiu sa-l amestec....
Salut Lofty.Pesti au ajuns bine acasa ,sunt frumosi si vioi.merci mult si raman dator.Ape limpezi in continuare.
Cabomba-6 sau 7 fire de aproximativ 15-20 sa cm
Ludwigia repens-6-7- fire aproximativ 15-20 de cm.
Fac schimb cu orice insemna acvaristica.
Multa lume zic ca "bomba"face boom,dar sincer folosesc de multa vreme CO2 din bomba,si nu s-a intimplat nimic.Am facut si retete mai periculoase special sa vad ce ar putea sa se intample.Nu s-a intamplat nimic.
Osram fluora nu au randamet,cle mai bune de la calitate/pret, de la osram ar fi 865.

Forum Index » Profile for best_trophy » Messages posted by best_trophy
Go to: