[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: opincarul
Forum Index » Profile for opincarul » Messages posted by opincarul
Message
Sefu, am avut eu bile de argila arsa de la raionul de flori al "horbahului" pe vremea cand foloseam cutia aia de la matale - doar atat mi-am permis vreo 6 luni. Altfel nici nu scriam ca-s fix acelasi lucru.
Am discutat si cu vanzator de bile, ceva responsabil zonal, plm... De la el stiu ca nu baga fertilizant, pentru ca nu e caburetele, dar in functie de culoare pungii se face si pretul
Sunt fix acelasi lucru, dar comercializat sub denumiri diferite, astfel încât s? se justifice pretul
Am trecut in seara asta pe la cabinet. Vizita de lucru, nu de placere! Ma rog, ultima data cand am mers, a tacut muierea vreo saptamana.
In ciuda ideilor lui nea Shefu, acvariul e frumos foc, pejtii ie vioi si plini de culoare, fara rahat pe sugstrat, lampa face treaba, (simuleaza inclusiv trecerea norilor)
Ai setat "munlait"?
Uita-te pe camera sa nu fie si urme de labii nu doar de labe
ugarit5 wrote:Pai cum nu mai e valabil??


Fratica, esti pa speish?
dan.pavelescu wrote:Nu e biofilm, asa se aduna bulele, ca ie multe.
Am avut biofilm in perioada in care nu erau pesti, l-a adunat Opincaru cu servetele si eu imi boram matele de scarba


Te referi la masa aia de spaclu?
Fenfibiliticule
dan.pavelescu wrote: astept si un feedback de la un ochi de asistenta.


Maro?
Dar se poate inlocui gemul cu unul clar?
Incearca cu mai mult albastru si rosu in lumina, mai ales ca sunt RGB. Geamul e matuit de la ce? Depunerile de calcar le scoti destul de usor, dar daca sunt zgariate, trebuiesc inlocuite
Ia jura-te ca n-ai suge o pereche de tate laptoase?!
Livrezi si in tara?
Cu timpul ai sa constati, sper, ca adresand aceleasi intrebari la care ti s-a mai raspuns vei fi ignorat cu desavarsire.
Da, Bogdan a inceput cu ceva mic, dar el stia despre ce e vorba, asa ca avea cel putin cunostinte teoretice.
Multi altii au inceput cu ceva mic, din diverse motive. Daca banii sunt o problema, atunci cumpara lunar cate ceva si intre timp citesti toate articolele si jurnalele posibile. Vezi ce se recomanda oficial, ce se potriveste in teorie, ce functioneaza in practica. Pentru ca sunt diferente mari intre ce vezi tu in videoclipurile straine si bugetul romanesc, sau spatiul/timpul pe care le ai la dispozitie, sau produsele care la noi nu prea se gasesc si vor trebui aduse de catre vreo cunostinta de prin alte parti
Eu am inceput cu un Dennerle Nano Marinus 60, la fel ca si @dan.pavelescu. Acum am un bazin de 90 de litri brut.
Folosesc o lampa de la Pop Bloom, ieftina, dar nici pretentii de cresteri Fat Frumosciene n-am la 450 de lei.
Am trecut de la sump cu ~10 litri de material filtrant, la Tidal 50 si dublarea pietrei vii din bazin.
Am inceput cu Red Sea Coral pro, am trecut la Aquaforest si am reinceput sa folosesc Red Sea, pentru ca ma umplu repede de alge de la AF.
Nu incepe cu un bazin mai mic de 50-60 de litri, pentru ca altfel bagi banii degeaba
Buce porn
Ai zis ca vei reveni cu pareri despre scoarta de stejar
Cred ca am mia scris pe undeva asta, dar eu sunt la a patra pompa de valuri: Koralia Nano, Coral Box QP5, Jebao SW si Tunze 6020.
Tunze nu are controller si jumatate din debitul nominal al Jebao,dar o singura pompa ridica mizeria si face si valuri la suprafata. Adica mai mult decat facea Jebao data la maxim. Cred ca am cumparat pompele, ca am si rezerva, prin Decembrie-Ianuarie (pe 3 Ianuarie aveam deja una in acvariu) si am curatat-o de doua ori, ca se umple de stele si alge repejor.
#sieuamascultatdeBatman
Colegul locuieste in Cernavoda
CER-NA-VO-DA!!! Si cu asta am spus tot
vilceanubogdan wrote:La aqua-life.ro l-am gasit si eu inainte de a vedea postarea ta , de asta am mentionat ca nu il gasesc pe stoc , si incainte sa dau mesaj sa ii intreb de stoc si pret era 680lei acum dupa apel apare 980 si mi s-a zis ca nu se stie sigur dar poate spre sf lui oct. va fi inapoi pe stoc...faptul ca pretul s-a modificat desi el in polonia e cam 600lei m-a facut sa-mi schimb parerea despre cei de la aqua-life.ro dar ms de info am sperat doar ca poate l-ai gasit in alta parte.


Domnule draga, lucrez la un importator de instrumente electronice. Pana acum 6 luni, ca sa aduc niste contacte din cauciuc de la depozitul din Germania ma costa 25-30 de euro transportul. Acum ma costa 140 de euro. Transportul doar, iar eu comand minim 500 de bucati, altfel nu rentau cei 30€. Nu mai spun cat costa acum un container din China sau Japonia.
Asta asa, ca fapt divers.
E societate comerciala, nu casa de bine facere. Atata timp cat are adaosul comercial pe site si isi serveste cu promptitudine si respect clientii, ii urez domnului Peter spor la vanzare, chiar daca nu cumpar des de la magazinul sau.
Cine stie cum arunca unchiu o pompa de valuri in bazin si directioneaza mizeria catre sorbul filtrului
Pe forum sunt cativa, dar nu stiu cat sunt de activi.
Incearca si aici https://chat.whatsapp.com/GGIHgFR9DF4HuKALUtaYlU
 
Forum Index » Profile for opincarul » Messages posted by opincarul
Go to:   
Powered by JForum 2.3.4 © 2012 JForum Team • Maintained by Andowson.com