[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: gabrielpapi
Forum Index » Profile for gabrielpapi » Messages posted by gabrielpapi

plante....Heteranthera zosterifolia 50 buc 1 leu firul sau 40 lei toate
Rotala rotundifolia 50 buc 1 leu firul sau 40 lei toate
Eleocharis parvula 3 pot-uri 10 lei pot-ul

pret pt tot pachetul de plante 90 lei...

Creveti red chery adulti,multe femele gestante 2.5 lei bucata
disponibili 100 buc pret total pt toti crevetii 150 lei

0744328358 daca va e mai usor la tel
pt detalii si poze va astept pe mess gabriel_papi17

de ceva timp,in conditile in care am gasit formula adecvata ca bomba mea sa bage cel putin 2 bule/secunda si cu o fertilizare in doua transe adica 3 ml din fiecare fertilizant la aprinderea luminii si inca 2 ml din fiecare dupa 6 ore...durat iluminarii este de 12 ore...,plantele mele cam la 8 ore de la aprindere perleaza....adica cum sa spun ...nu scot o bula doua la cateva frunze,ci tot acvariul e o sinfonie de bule micute....mii de bule de parca acvariul respira,o mare parte din frunze sunt pline de bule micute si tot acvariul e plin de mii de bule micute....in unele locuri plantele dau atat de multe bule incat se creaza un fir subtire de la planta pana la suprafata...e un spectacol placut,chiar si moss-ul e plin de bule micute de oxigen....

vreau sa va intreb daca si la voi se intampla asa,cat de benefic e pt acvariu....asta inseamna ca plantelor le merge bine? ca au o crestere normala?

am avut o defrisare majora de plante si pt ca am avut o mortalitate brusca la creveti,cam 30-50 odata,am vrut sa fortez o crestere rapida....am vrut sa vad o transformare rapida a plantelor....am fortat cu c02 si fertilizanti,ajutat de easy carbo cate 3 ml si o marire de program lumina de la 10 ore la 12 ore....deocamdata rezultatele sunt spectaculoase....acvariul arata ca in paradis....revin cu poze zilele acestea...

stiu ca exista pe piata cam 8-10 feluri de moss si as vrea sa achizitionez cate 1-2 pot-uri din fiecare...daca este cineva care are 4-5 feluri de moss as vrea sa ma anunte aici....nu as vrea sa iau din mai multe locuri cate un fel de moss,ci as dori pe cat posibil sa ma inteleg doar cu 1-2 persoane..

mentinonez ca am java moss si flame moss,asa ca ma intereseaza toate celelalte variatiuni de moss

0744328358 daca va e mai osor contactul prin telefon
asa cum e populat e de mai bine de doua luni....sunt pesti de talie mica cum ar fi microrasbora galaxy sau neoni....co2 bag cu o bomba cam o bula pe secunda,dar aseara nu am mai bagat pt ca bomba e pe terminate...fertilizez cu micro si macro 4 ml din fiecare de la cristi popescu si am mai adaugat de cateva zile 3-4 picaturi de feropol 24.....acvariul este peste mediu plantat,zilele acestea am dat mai multe plante si acum e mai gol...am schimbat acum 30 min 6 galeti de apa tratata cu biotopol imediat ce am vazut ca mor crevetii....deci ce mai pot face....oricum vad ca cel putin 50 crevetiu sunt in viata,dar oare o sa mai traiasca?
mi mor crevetii si nu stiu de ce....brusc ,azi dimineata,am vazut adunati in colturi sus foarte multi creveti...peste 50.....si chiar ma gandeam ce fac acolo cand am observat foarte multi creveti morti pe jos...precizez ca pestii,cam o suta la nr,sunt bine si dau semne ca ar avea lipsa de aer sau altceva...
acum va intreb da pot sa moara ca le-am dat mai multe pastile de spirulina si pe langa spirulina granulata..? oare au mancat prea mult ? ma gandesc ca sunt si pesti si melci si creveti care mananca spirulina si chiar daca ar fi mai mult ca de obicei data nu ar fi trebuit sa moara crevetii..si de ce cei care sunt in viata stau cocotati pe sus?
va rog ajutati-ma cu un sfat sau cei care au mai avut decese de creveti in serie sa dea un semn de viata urgent pana nu mor si restul...074438358 sau aici prin pm
pai si poza cu difuzorul...? ce era mai important nu ai pus poze..? ai facut poze cu furtunul si capacele?
din lipsa de spatiu vand doua plante absolut superbe lotus green destul de maricele,frunzele se intind pe o cicumferinta de 15-20 cm, amandoua plantele se vand la pachet...30 lei fara costuri de transport...0744328358...
VAND

plante....Heteranthera zosterifolia 50 buc 1 leu firul sau 30 lei toate
Rotala rotundifolia 50 buc 1 leu firul sau 30 lei toate
valisneria 30 buc 1 leu firul sau 20 lei toate
anubias barteri mare 3 buc,cu mai mult de 7-8 frunze, 10 lei planta sau 20 toate
anubias nano 3 buc,cu mai mult de 5 frunze,7 lei planta sau 15 lei toate

plantele sunt varfuri curate fara alge,,,,le vedeti si in poze..

melci......melci substrat 100 buc 0,5 lei buc
melci pomacea maturi 5 buc 5 lei buc sau 20 lei toti
melci physa marmorata 20 buc 0,5 lei buc

pesti.......10 ancistrusi 5 lei buc sau 40 lei toti
10 neoni 2,5 lei buc sau 20 lei toti
2 cory paleatus maturi 3 lei buc

accestorii acvaristica.....un magnet razuitor 10 lei buc
un neon 30 w narva 865 nou 7 lei buc
test co2 cu doua rezerve,una din ele inca sigilata, 20 lei buc

0744328358 sau pm
vand pachet valisneria compus din 30 de fire sanatoase fara alge....20 lei pachetul...0744328358
ai pm
cumpar 15-20 buc microrasbora galaxy....astept ofertele dumneavoastra..0744328358
vand
50 fire de Heteranthera zosterifolia...varfuri frumoase 1leu firul
20 fire de Rotala rotundifolia....varfuri frumoase 1 leu firul
10 fire valisneria... 1 leu firul
10 plante Cryptocorune wendtii (Mi Oya)...verde si maro 1 leu planta
3 plante anubias nano cu mai mult de 5 frunze 5 lei planta
3 plante anubias barteri cu mai mult de 10 frunze 10 lei planta

plantele sunt curate fara alge
se pot face pahete cu ce vreti voi...la comanda de peste 20 lei se adauga bonusuri

contact prin pm sau la tel 0744328358

plantele provin din acvariul acesta...imageimage
tel 0744328358
vand melci pomacea,melci substrat,melci physa

dupa cum spune titlul vand melci de acvariu

melci
melci pomacea bridgesi maturi 5 lei bucata....am 5 buc
melci subtrat, melanoides tuberculata, maturi 1 leu bucata...am peste 50 buc
melci physa marmorata 1 leu buc....am peste 20 buc

Sal
Asa cum spune si titlul vand mai multi pesti pt ca deja acvariul meu e prea aglomerat

10 ancistrusi....5 lei buc
2 black molly....3 lei buc
9 neoni albastri...3 lei buc
11 Hemigrammus ocellifer...3 lei buc

Pt cei care doesc toti pestii pot face o oferata prin pm sau la tel...0744328358

Pestii se dau de preferabil in ramnicu valcea dar daca vrea cineva si din alt oras ii pun si pe autocar...
vand sau schimb ancistrusi cu pesti de talie mica maxim 4-5 cm adulti....pesti care prefera cardul si corydoras pitici cum ar fi cory panda,leopard,triliatus....4 lei buc
Astept pm sau ma puteti suna la 0744328358 pt detalii legate de schimb
valabil cu specificatia ca acum am cam 30 de plante la pretul de 1,5 lei fiecare fir daca se cumpara toate...
Hygrophila polysperma
Plata cu ritm de crestere foarte mare si o dificultate foarte scazuta fapt pentru care este excelenta pentru incepator. Frunzele acestei specii variaza ca forma si culoare in functie de lumina pe care o primeste.

Plantele au o lungime intre 20 si 30 cm,unele au mai multe ramificatii si cel putin 20 de frunze pe planta
PRET 3 lei planta...momentan dispun de cam 10 plante

E prima mea vanzare de plante ,acvariu e pus in functiune doar de 2 luni...o sa mai revin cu siguranta si cu alte plante,pt ca deja cresc toate ca nebunele...
Ma puteti cauta prin pm sau la tel 0744328358

Pentru poze va astept pe mess pt ca aici nu pot sa adaug
nu gasesc unde sa adaug locatia,,,sunt din ramnicu valcea..eu credeam ca am completat...o sa pun si poze curand..
ma numesc gabi si am revenit in acvaristica dupa aprox 15 ani...atunci lucrurile erau mai simple dar nici nu era acelasi randament ca acum...ma uluiesc pur si simplu cat de mult a evoluat acvaristica si mai ales cate de multe notiuni sunt...sper doar sa invat si eu si sa am un acvariu de vis....am achizitionat un acvariu de 180 l 100-40-45 si deja am inceput plantarea ,iar dupa ciclare sa il si populez cu pesti

Forum Index » Profile for gabrielpapi » Messages posted by gabrielpapi
Go to: