[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: etc
Forum Index » Profile for etc » Messages posted by etc
ReBella wrote:O lingura cu varf de sare ajunge zic eu.

La 10L de apa, ajunge lingura cu varf de sare??
Cam cata sare trebuie sa pun pentru a fierbe buturuga? Sa fie normal de sarata sau spre saramura?

Multumesc.
Am facut niste poze la capac si am descoperit ca acvariul este Juwel Aquarium Monolux 80. Eu nu prea vad cum sa montez pe el alt neon. A reusit cineva sa il modifice?

image
http://lfqmow.blu.livefilestore.com/y1p1Er7S2fMKhe01fV-v4ndcuKW4Tgi4NZsOF-nsvdfXiYhnbyhZruPlvy0xckmT990YX6V3pWw0VjhRQyKlIuPuCMzYcJc9kKX/Capac%20Acvariu.png
Am un acvariu (L 77/ I 45/ l 28) prevazut cu capac din plastic (original) cu un SINGUR NEON, Osram L 18W/830.

1 - Pot sa gasesc un neon mai performant?
2 - Se poate pune un neon albastru sau trebuie obligatoriu alb daca este numai unul?

Capacul nu suporta montarea a inca unui neon !

Multumesc.
Mai am pana la butelie (poate daca castig duminica la loto), incep cu bomba de co2 .
Deloc . Presupun ca te gindesti la CO2-u' care intra in acvariu la un debit decent de x bule/secunda.

Da, ma gandesc ca noaptea bulele nu se dizolva in acvariu si sa nu afecteze sanatatea copilului care doarme.

Multumesc
Salut,

Am urmãtoarea întrebare: doresc sa îmi fac si eu o instalaþie de CO2. Acvariul este intr-o camere unde doarme copilul, daca se elimina noaptea CO2 in aer cat este de periculos pentru om?

Mulþumesc.

Forum Index » Profile for etc » Messages posted by etc
Go to: