[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: maya
Forum Index » Profile for maya » Messages posted by maya
am adaugat 2 poze cu pestele cel faimos(ala nagru cu dungi albastre sau invers). si am precizat amterior ca am un acvariu de 120 litri adik 35l x 80L x 45 Inaltime. stiu ca e mic pentru ciclide dat cum am mai zis nu am foarte multe incat sa nu aiba suficient spatiu. daca poate cineva sa-mi spuna daca pestele meu (ala din pozele postate) este mascul.
va multumesc pentru raspunsuri si o sa incer fara "k"-uri de acum.
cum pot sa adaug poze?
Cynotilapia mbamba cred k sunt aia 3 de care ziceam k sunt negri cu dungi de un albastru intens nu mai k din c am vazut pe site-uri erau cam spalaciti (adica un albastru-bleu) ai mei au dungile albastru inchis. o sa incerc sa le fac o poza. acvariul nu e foarte mare are 120 l da nu am nici f multi pesti ca sa fie suprapopulat, iar teritorii au unde is face k abia le am redecorat acvariul si le am facut cat mai multe ascunzatori.
o sa revin cu niste poze
multumesc pentru raspuns.
as mai avea o intrebare: am 3 ciclide negre cu dungi de un albastru intens (nu stiu exact ce specie sunt) unul din ei este foate agresiv cu ceilalti dar numai cu cei la fel cu el adica numai cu ceilalti 2 cu dungi albastre si nu stiu daca sunt masculi toti de se bat intre ei.cu celelalte specii nu are nici o treaba.si am mai observat ceva in comportamentul lor si anume tremura in preajma altui peste ce inseamna asta ? e un fel de intimidare? si am mai vazut in acvariu gropi facute in pietris.
la labidochromis caeruleus si la Maylandia estherae
vreau si eu sa stiu cum pot deosebi femela de mascul la ciclidele afrine. dak are cineva sa mi da niste poze sau ceva k sa pot sa mi dau seama.
astept raspuns
va multumesc

Forum Index » Profile for maya » Messages posted by maya
Go to: