Am revenit cu o imagine/un desen prin care sper ca se inteleg optiunile pe care le am in ceea ce priveste amplasarea acvariului.
Varianta 1 este cea la care m-am gandit initial. Dupa ceva mai multa documentatie, m-am gandit si la varianta 2 (pozitie ce se afla dupa un stalp de rezistenta).
Varianta 1 este unde se afla la un moment dat geamul ce despartea balconul de camera de zi. Ca suport este ideal, insa ca amplasare, nu prea. Mai ales ca tot apartamentul este pe sud (deci am de dimineata pana seara soare in casa). Daca este sa optez la varianta 1, ar trebui sa pun, macar pe latura mare cu geamuri, draperii sau ceva de genul. Teoretic, lumina directa nu face bine plantelor? Intreb pentru ca, optand pentru varianta 2, as putea pune draperii doar pe partea drapta, pentru a feri acvariul pe perioada dimineata-pranz, cand soarele ar bate direct spre acvariu.
Alta nelamurire ar fi denumirea stiintifica a zebrelor. Imi place comportamentul lor pentru ca animeaza acvariul. Ce pesti mai merg cu zebrele? Am citit ca dupa ceva timp de acomodare, alte specii de pesti se obisnuiesc cu zebrele...
Scuzati greseala din poza - estul e pe stanga si vestul in drapta. Am vazut dupa ce am postat. Scuze.
P.S.: Nu exista edit sau nu l-am gasit eu?
Editat de Lofty: Nu exista edit. Completeaza-ti profilul cu locatia reala.