[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: cedrik
Forum Index » Profile for cedrik » Messages posted by cedrik
pestii sau dat. se poate inchide. multumesc.
s`au dat toti. se poate inchide. multumesc.
rezervati toti. (ps catre admin: lasati macar optiunea de edit la indemana fara sa mai aprobati ca sa nu fac 100 de reply`uri. multumesc)
se doneaza aproximativ 20 pui ancistrusi:
2 albino - 4cm
2 albino - 3cm
16 normali - 3cm

Pestii se ridica din zona Crangasi - Podul grand. Detalii: cedrik.punk pe yahoo mess. Doar Bucuresti.

LE: cei 2 albino 3cm sunt rezervati momentan. raman restul.
se pot da si pe bucati dupa cum urmeaza:
Acvariul + capac + neonul => la schimb cu un acvariu de 80x35x40(minim) cu capac
-inclusiv: pietrisul, plantele, melcii, plantele de plastic (daca nu le doreste.. trec la donatii)

Toate acestea se vor da pe bucati dupa ce dau ancistrusii:

acvariul mic - 35 ron (nu curge) (31l)

pompa aer jbl (100l/h) - 20 ron

filtru aquael (<30l) - 25 ron

incalzitor juvel - 40 ron

1 pereche ancistrus, 1 juvenil, aprox 20 pui - 45 ron )
- sau schimb cu neoni(nu negru), serpae tetra (callistus)

270 ron plata in 2 rate. se adauga ca "bonus" o pereche ancistrusi si progeniturile lor (~25), 2 masculi juvenili, plantele care se vad in poza: (pe fundal vedeti si progeniturile)
image
Vand acvariu Home Made (50x50x40), lipit cu silicon incolor, cu capac (54x54 - respectiv 59 unde e droserul) care detine 2 coolere ptr a extrage caldura din interior, 2 capace ptr aerisire (puse`n diagonala), droser electronic, 3 suporturi neon.

bonus: 1 acvariu (45x20x35), pietrisul care se vede`n poze (alb+rosu) substratul, neon aqua glo (ptr primul acvariu), pompa aer jbl ecoair, filtru Aquael Fan Mikro, vro 8 sau 10 plante de plastic, melci "maronii", 1 incalzitor juwel 75w, (posibil si cativa pui de ancistrus)

imageimageimageimageimageimageimage[

(culoarea originala a capacului)
image

Pret: 300 ron in 2 rate (ridicanduse la achitarea celei de`a 2 rata) sau 270 ron (banii cash). Doar Bucuresti

PS: acum sunt mai multe plante.. ptr poze "noi" doar pe mess.

Motivul vanzarii: vreau un acvariu de 80-100cm(lungime)(model hornbach)
PS2: se poate da si la combinatie + diferenta de bani
Vand pui de ancistrusi.. aprox 22 de 1.5-2cm(2 albino), si vro 7 la 4-5cm (2 albino) - pret 3lei/buc. Am si un juvenil.. are cateva mustacioare dar nu`s sigur 100% ca`i mascul la 8 lei.

Sau schimb cu neoni, hb guppy(m/f), 2 femele xifo rosii aldulte, callistus sau corydoras aenus(cory nu conteaza daca sunt pui). De asemeni sunt binevenite si mancarea ptr cory/ancistrusi (algae wafers, sinking algae, vipachips, wels-chips)

In cazul vanzarii se ridica din zona Crangasi - Podul Grand. Nu ma deplasez pentru nimeni.
In cazul schimbului cadem de comun acord la o zona.
Contact: cedrik.punk - yahoo mess (sau PM). Se pot ridica la orice ora (chiar si 2 noaptea)
PS: Doar Bucuresti
Nu am mai trecut pe forum pe aici de mult timp... si nu stiu daca m`am prezentat prima oara, asa ca o fac acum:
Nume: Vlad
Acvariu: 50x50x40
Lumina: Aqua glo 18w (urmeaza un 865)
Plante: crypto (nu stiu exact specia), valisneria si inca una care spre rusinea mea nu`i stiu numele
Substrat: TetraPlant Comple
Pesti: Ancistrusi (2m+1f), Cory Albino(10buc), Xifo (1m), Neoni (9buc), Callistus (4 buc)
Filtrare: Hailea RP400, Boyu 1000I
M`am apucat de acvaristica din greseala.. nu voit. Initial cumparasem niste guppy si xifo ca "hrana vie" ptr 2 testoase.. dar nici macar nu bagau in seama pestii. Acestia facand mizerie destula in acvariul testoaselor.. am fost nevoit sa le fac si lor acvariu separat.... si pe urma s`au adunat restu de mai sus prezentati.
ai pm.

Forum Index » Profile for cedrik » Messages posted by cedrik
Go to: