ReBella wrote:Salut si bine ai venit pe forum.
Cat la suta din apa schimbi saptamanal ? Cand si cum cureti filtrul ? Sanitarul ce specie este ? Acvariul de cat timp are pesti in el ?
Salut
Schimb intre 5-10% din apa (5 - 10L). Filtrul il scot cand le fac curatenie si il spal cu apa rece. Sanitarul este un Hypostomus plecostomus.
ReBella wrote:
Incalzitorul scoate-l,carasii sunt pesti de apa rece si are dreptate Fujito : chiar daca sunt mici,carasii nu sunt pentru acvariul ala.Sunt pesti care cresc foarte mari,se tin unul in minim 50l apa.Pentru 2 carasi iti trebuie un acvariu de 100l,vinde-i sau da-i la schimb pe alti pestisori mai mici.Asta daca nu vrei sa moara...pentru ca de trait nu au cum in acvariul tau.
Am scos incalzitorul, oricum termostatul era setat pe 24 grade. Problema e ca nu au facut asa de la inceput desi apa tot cam atatea grade avea.
Cu spatiul da, s-ar putea sa fie o problema... si planta a inceput sa cam manance din teritoriu.
ReBella wrote:
In poza nu se vede pata alba de pe caras,deci nu prea avem cum sa ne dam cum parerea in legatura cu ce este.Fa o poza mai clara , mai de aproape....sau macar descrie-o mai amanuntit.
Pata este ca un strat albicios deasupra aripioarei... ca o ciuperca sau paraziti nu-mi dau seama exact.
Ok, am sa citesc.

mersi mult ReBella ;)