Message |
|
Va multumesc de ajutorul acordat!!!
..si ... cu aceasta ocazie va anunt ca am prima serie de pui ... se pare ca mai urmeaza una foarte curand.
|
 |
|
pe tub scrie o masura pentru 5 pesti
|
 |
|
de 2 ori pe zi cate trei masuri de hrana (tubul are dozator)
|
 |
|
nu sunt vietati, parca ar fi o ciuperca (nu se misca), sa dezvoltat pe lemn si geam cu o raza de max 1cm
|
 |
|
ca si rezultat al sfaturilor date va pot spune urmatoarele:
- apa e aproape cristal
- nu au mai fost victime
- au aparut niste irizatii albe pe lemn care urca usor pe geam ... ce e asta??????????
|
 |
|
|
 |
|
samana cu xifo dar nu au culoare lor iar masculul nu are sageata pe coada
|
 |
|
acum inteleg .... problema e ca am crezut ca in 50 litri pot baga linistit 20 de pesti ... se pare ca am crezut prost.
|
 |
|
... si inca o intrebare ... ce temperatura ar trebui sa fie in apa?
|
 |
|
la restart m-am gandit si eu ... dar avand in vedera ca fimea este bagata in acvariu si nu mai pleaca de acolo, am zis sa aman restartul cateva zile cu speranta ca v-oi mai avea ce sa restartez.
|
 |
|
nisipul este de constructii dar l-am firt si spalat in 4-5 ape
|
 |
|
nu am apucat sa citesc nimic ca a fost foarte din scurt. Marti seara mi-a venit ideea si Miercuri l-am facut (de ziua fiicei mele) ... a fost cadou.
|
 |
|
aici m-ai cam bagat in ceata, nu stiu denumirile stiintifice dar iti pot spune in felul urmator: 8 neoni, 2 sanitati albi, 5 guppy, 2 xifo, 3 negrii taciune cu coada lira, 2 portocaliu cu negru, au fost 2 transparenti cu mustati lungi si tot fosti 2 cu capul rosu si coada vargata - nu inteleg de ce au murit!!!
ca si plante sunt plante de fund cu frunze mari verzi si tot de fund o planta care seamana cu bradisul de lac doar ca e mai firava si cu frunze mai late, si, am impresia ca face oxigen destul de mult ( nu e elodea canadensis)
|
 |
|
acvariul are 50-55 litri, e luat de la HORNBAH cu tot cu accesorii.
am pus nisip (fiert), o radacina de mangrova, niste corali din diverse excursii (fierti), plante si pesti.
ca si substante am pus ce era in cutia acvariului - una pentru clor si metale, din cate am inteles si o substanta pentru alge
|
 |
|
Salut!
Am si eu o problema de incepator.
Acum 2 zile am facut un acvariu pentru fiica mea si constat cu stupoare ca apa nu s-a limpezit nici pana astazi, parca ar fii ceata in apa.
Ma poate ajuta cineva???
|
 |
|