[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: rick
Forum Index » Profile for rick » Messages posted by rick
Multumesc, creanga este salcie torsa si e prinsa intre pietrele de la terasa si bagata in substrat.
Era si pacat Koala sa strici palinca pe tevi. Aia e buna sa ungi instalatia ta, pentru tevi gaseste altceva, incearca cu Peak ori pentru apa rece ori calda dupa care clatesti tevile ca este soda.
Si un filmulet.image
Da frumoasa si acum poze de familie?
Ma bucur credeam ca te-ai plictisit de ei, asa e ok.
Plantele sunt foarte faine si imense.
Spor inca odata la curatenie.
Spor la curatenie. Car los si Rita se vor intoarce sau nu mai apartin acestui acvariu?
Laetacara dorsigera

Tineret disponibil - din cate cunoastem primii obtinuti in tara. Pestii sunt intre 5-6 cm si buni pentru ponta.
Pretul unui exemplar este 25 de lei. La mai mult de 6 exemplare pretul unuia este de 20 lei

Poze cu exemplare tinere:
image
image

Un exemplar matur in roba obisnuita:
image

Un filmulet cu roba si comportamentul reproductiv:
http://www.youtube.com/watch?v=6mjDHNu7DKU

Endleri clasa N
Disponibili endleri clasa N, masculi si femele.
Pretul este urmatorul:
-intre 1-5 pesti = 8,5 ron;
-intre 6-10 pesti = 7 ron;
-peste 10 pesti = 6,5 ron;
-numai masculi sau numai femele = 10 ron.
Mentionez ca oferta "numai masculi/femele" este ocazionala. Intaietate au cei care doresc si masculi si femele.

Aici aveti dovada ca Endlerii sunt clasa N:
http://www.endlers-usa.com/viewtopic.php?t=72

Un filmulet cu endleri
http://www.youtube.com/watch?v=uWJrQR6oYz8

image
Si un filmulet ca sa vedeti de ce frenezie de culori am parte in fiecare zi.
image
Multumesc Sandu. In dimineata zilei in care a venit Silviu pentru poze am prins 6 si i-am dus unei persoane, pestii erau cam stresati si in timpul sedintei. In plus, aici daca nu exagerez dar pestanilor nu prea le plac persoanele straine. Am observat ca atunci cand e cineva strain in camera stau mai retrasi dar poate exagerez eu.:-)
Eu ii hranesc cu tubii si larve rosii cred ca ajung acestia si pentru culoare nu vreau sa bag multe chimicale in ei. Din cand in cand in ii mai hranesc cu mancare pentru ciclided pitice de la Aquatic Nature.
Frumos baiet ai. Ce albastri sunt operculi!!!
Pai pune si poze cu femela ca acum te trezesti cu icre si ratezi prezentarea de moda.:-)
Pomi poti sa vii oricand sa le faci poze si poate ai sansa sa-i gasesti in haine de sarbatoare cum spune colegul xr1140.
Multumesc Koala, sa stii ca daca ii vezi cu dunga alba pe bot bine evidentiata chiar ti se par ca zambesc asa cum le este si numele.
Uite-te cu atentie la poza nr.2.
Multumesc Bogdan.
Alte poze facute de Silviu.
image
Un zambet de Acara
image

image

image
Plantele arata bine si in partea de jos.
De curand acvariul are parte de 1550 de lm.

Fertilizare zilnica;
1ml- micro
1,5ml- Fe de la Easy Live.
PPS numai folosesc ca am destui locuitori care produc.

Schimb de apa- 2x30% pe saptamana.
Ultimile poze facute de Pomi din cadrul primei sedinte foto:
image

image

image

image
In link-ul trimis de tine, in poza 3 cu perechea, pestele alb (decolorat) este femela. E posibil ca si pestele tau sa fi lasat vestmantul de pui si sa-l fi luat pe cel de femela adulta. Nu stiu sigur evident pentru ca nu prea m-a interesat acest pestisor. Daca o fi asa... spor la puiuti!
Asa mic e dario , eu stiam ca ajung undeva in jur de 3cm?
Superb acvariu ,superbe plante iar altceva nu stiu ce pot spune.
Spor cu acomodarea noilor plantute. E uite ca am mai gasit ceva de spus.:-)
Incepe sa prinda contur, spor.
Ti-a crescut jungla de nu tise mai vede Regele.:-)

Forum Index » Profile for rick » Messages posted by rick
Go to: