[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Lemon
Forum Index » Profile for Lemon » Messages posted by Lemon
Puii din pinta veche nu o sa se dea la ei?
Fata de cub, la asta se vede ca e stabil. arata mai bine ca inainte sa pleci de acasa.
E natural.
Zici ca a explodat ceva in el. Ceva s-a intamplat, ca mucusul ala nu avea de unde sa apara.
koala wrote:- masculul "se imparte" intre cele 2 femele... si le bate, pe rand, pe amandoua (se pare ca ideea cu "paratraznetul" a functionat).

Omul a zis ca le trateaza la fel, sa nu se supere, sa nu fie geloase.
Daca e filtru cascada, nu prea are cum sa o ia inapoi, ma gandesc.
In locul plantei artificiale, poti lua un anubias legat de un lemn. Va arata mai bine, plus ca nu e pretentiis deloc la.conditii de iluminate si nutrienti.
Blackwater-ul si insula sunt frumoase foc
Granulatia e foarte mica, e aproape nisip.
Meclemul il iau de 2 ori pe saptamana.
Mancare nu dau deloc multa.
O sa incerc cu 2 schimburi pe saptamana, sa vad daca am vreo imbunatatire.
Update.
Solzii i-au crecut la loc. femelei. E pace si liniste. Planetele s-au adaptat, in sfarsit s-a adaptat si Ceratopteris Th ca planta plutitoare, ca la inceput se topea intr-una.
Insa, mai bine s-au adaptat algele versi, cresc pe orice, fie el geam, lemne sau plante.
NU dozez CO2 presurizat.
Fertilizez cu 6 ml de micro, 6 ml de macro Masterline saptamanal si 4 ml Carbo zilnic.
Lumina 7 H / zi.
Schimb de apa saptamanal aproximativ 50%. direct de la retea.

Nu stiu cum sa fac cu aspiratul, nisipul asta (JBL Sansibar) e foarte usor si se ridica imediat. Momentan aspir de la 1 cm distanta de nisip, incerc sa nu il ridic (ma gandesc ca poate si asta poate fi o cauza a bunastarii algelor). Ca sa nu mai zic ca intr-o saptamana aproape se umple suprafata nisipului cu fecale, in conditiile in care nu hranesc mult.
O sa urc si poze.

image
image
image
Mai au putin si ii muta din bazin pe ceilalti.
Bravo. Superb.
Din cocos nu faci gaina.
Marcel o cam incinge pe Fili.
Ii da dupa cap.
Ea saraca se ascunde, dar omul vine matol si face urat.
Sa pun ceva in apa sa nu se infecteze? Eu vad ca acolo i-au sarit solzii.

image
image
Asa incepe lumea, cu un bec.
Prima data muta plantele din acvariu in bol.
Apoi muta plantele in ghiveci.
Apoi muta ghiveciul in sifoner.
Munca de chinez, din ala cel mai batran.
Arata super. Spor!
De ce zici ca nu e loc pentru ancistrus? In orice bazin e loc pentru ancistrus. Nu creste foarte mare si daca nu il hranesti, se va hrani exclusiv cu resturi de mancare si alge. Win-Win situation.
Nu toti sanitarii cu ventuza sunt ancistrusi. Pot fi, de asemenea, Plecostomus sau Gibbiceps. Astia din urma cresc mari ( max 50 cm) si nu cred ca ai nevoie de ei.
Liniste22 wrote:) E acolo, e bine. Mai nou sta mereu pe filtru sau patruleaza pe langa busteanul ala, mai ales pe sub el, prin spate, special i l-am asezat asa.

Asa facea si al meu si dupa ceva timp a intins copita. Probabil il deranjeaza curentii de apa? Sa fie prea mult?

dan.pavelescu wrote:Nu merge.. baga bile fertilizatoare.

Uite, Dane, am gasit pe ebay:
https://www.ebay.com/itm/Anal-Beads-Small/273215007739?hash=item3f9ce22bfb:g:KzYAAOSw7m9bBuJZ
Astea sunt, nu?
Ai vrea volcanit, nu?
Vieja e spectaculos

Forum Index » Profile for Lemon » Messages posted by Lemon
Go to: