Pietrele acelea cenusii nu stiu cat de bine dadeau dar pana la urma cred ca toate au ajuns la aceiasi culoare.
Este fain acvariul si promite si la fel cele mai tari mi se par crengile care ies si se aseaja pe substrat.
La pasiunea ta si la dotarile care le are nu ma indoiesc ca va arata superb si acesta.
Felicitari si spor Dragos.
Scuze acesta postare am vrut sa fie pentru "Nano Dennerle. Rog pe cineva sa mute la topicul respectiv.
Laetacara dorsigera. Din cate cunosc este prima reproducere a acestei specii de laetacara la noi in tara. Pestii sunt crescuti cu grija si li s-au acordat toata atentia.
Rog sa scrie doar cei care isi doresc cu adevarat acest pestisor.
Pretul unui juvenil este de 20 lei. Pentru cine doreste mai mult de 10 exemplare pretul scade la 15 lei/exemplar.
Pentru cei din afara Bucurestiului: comanda minima este de 4 exemplare.
Endleri clasa N Disponibili endleri clasa N, masculi si femele.
Pretul este urmatorul:
-intre 1-5 pesti = 7,5 ron;
-intre 5-10 pesti = 7 ron;
-peste 10 pesti = 6,5 ron;
-numai masculi sau numai femele = 10 ron.
Mentionez ca oferta "numai masculi/femele" este ocazionala. Intaietate au cei care doresc si masculi si femele.
Ieri au sosit acasa doua femele de Laetacara dorsigera de la prietenul meu Sorin de unde am avut si parintii puilor.In acvariu de acasa am acum 2 masculi din cei obtinuti de mine si aceste doua femele. Asteptam nazdravanii.