[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Mantra
Forum Index » Profile for Mantra » Messages posted by Mantra
Schimb aproximativ 80 de melci asasini cu plante de prim plan.
Intr-o ultima tentativa de a scapa de melcii asasini (Anentome helena) scot la vanzare 3 pachete a cate 10 melci. Pretul unui pachet este de 10 lei. Accept si schimburi pe plante Blyxa, Eleocharis, si altele.
Vand sau schimb pe plante rezistente la temperatura de 30 grade celsius un discus pigeon, sanatos, la aproximativ 8 cm, fara puncte negre. Il vand din lipsa de spatiu in acvariu si concurenta cu ceilalti discusi.
Anunt valabil doar pentru Constanta. Astept PM.
Donez o familie de Pelvicachromis pulcher (6 indivizi sanatosi) cu mai multe reproduceri la activ. Valabil doar in Constanta.
Se pare ca nu mai are nimeni siporax de vanzare
Cumpar siporax 5 l. Astept oferte pe PM.
Se pare ca sunt multe semne de intrebare la testerul respeciv. Cred ca ma voi orienta spre un ph controller. Am gasit un weipro nou undeva la 3 mil (cu totul inclus). Multumesc tuturor pentru ajutor.
Asa e. Am citit mai atent, are nevoie de calibrare.
Din sursele mentionate mai sus (ebay, Ocazii,....) am vazut ca pretul unui controller pH depaseste lejer 3mil (cu tot cu sonda, reactivi, transport). In afara de acest fapt voi fi nevoit sa cumpar si consumabilele. Controllerul are valoare atunci cand ai si butelie si electrovalva si multe altele. Testerul in schimb nu consuma nimic decat baterii(nu are nevoie de solutii de calibrare). La ce imi trebuie se prezinta bine.
Astept si alte pareri sau contraargumente
http://www.pepika.ro/produse/21-acvaristica/385-echipamente-pentru-acvaristica/525-testere-electronice/5072-tester-trans-instruments-senz-ph-duo-ph--temp-.html
Am de gand sa achizitionez acest aparat si sa scap de testele cu reactivi. Daca cineva este sau a fost in posesia acestui aparat, va rog sa-mi spuneti daca ati fost multumiti de ceea ce face si daca nu ati avut probleme cu el.
Nu ma pricep sa impachetez pesti pentru transport in alte localitati. Am atasat niste poze cu discusii.
Scade la 15 RON
Au ramas de vanzare doar 2 discusi (fara o varietate evidentiata). Pretul scade, iar acum e 20 RON pentru fiecare discus.
Vand 4 discusi cu dimensiuni in jur de 8cm. Ii vand pentru a permite dezvoltarea celorlalti discusi. Nu sunt cine stie ce frumuseti (unul e red turqoise, unul pigeon, si 2 nu prea se stie). Pret 25 RON pentru fiecare discus. Vand doar in Constanta. Contact 0766218521 sau PM.
Salut darius, m-ar interesa 2 plantute din alea. Sunt din Constanta. Cum facem?
Inca nu. Crevetii o sa-i scot mai tarziu la vanzare. Nu am inca o populatie mare
Din pacate nu. Nu am mai trimis si nu pot garanta transportul.
Vand melci asasini(Anentome helena) 3-4 lei/buc in functie de marime. Doar in Constanta.Puteti sa-mi lasati PM sau mesaje pe email ink_rule7@yahoo.com
Va multumesc tuturor pentru urarile de bun venit. Credeam ca postarea mea va trece in mare parte neobservata dar am fost placut surprins cat de receptiva e lumea pe acest forum. Referitor la decorul din spate- este Ekol Decor Amazon 100x50 se gaseste cam la toate pet shop-urile mari online, in Constanta l-am vazut la pet shopul din Real 1 de pe Soseaua Mangaliei. Plasa e o solutie de moment - Ghost knifefish avea prostul obicei de a sari dupa background si imi lua mult timp sa-l scot de acolo. Referitor la creveti initial am cumparat 10 creveti cardinal din ei mai ramasesera doar 6 la un moment dat, iar dupa o luna si jumatate am avut primii 3 creveti aparuti in mini acvariul meu. De atunci au mai aparut cateva generatii. Acum dupa 4 luni am 20 de bucati.

Forum Index » Profile for Mantra » Messages posted by Mantra
Go to: