VA ROG SA MA AJUTATI CU NISTE SFATURI!CAT MAI REPEDE!
MI-am procurat de curand un acvariu de 60 l,defapt s-a trezit taica-miu ca i-ar placea niste pestisori,evident ,nestiind nimic despre ei.Mai exact acum 4 zile.A cumparat acvariul,filtrul,substratul,plantele..etc,la indrumarea unui prieten care detine pesti,si s-a apucat sa ii cumpere in aceeasi zi.Nici eu nu stiam nimic despre ei si mai ales despre ciclare si toate cele,despre care am citit adineaori si m-am minunat!A cumparat vreo 10 neoni,2 rechini pui,2 carasi de marime medie spre mica,2 scalari,4 sanitari(nu stiu exact specia).Toate bune si frumoase,am setat temperatura potrivita,apa era filtrata inainte si tot ce trebuia,substratul spalat,plantele..am introdus pestisorii ca la carte,nu deodata.Peste cateva ore,am adaugat la colectie un/o betta(nu stim exact daca este un el sau o ea

),2 xifo helleri si 2 din aceia rosii,2 pesti cutit si 4 trichogaster leeri.A doua zi 2 discusi.
Intre timp au inceput sa moara,intai neonii,de am ramas acum cu vreo 4,apoi 1 caras si ambii scalari.Mentionez ca nu erau muscati,sau lucruri de genu` asta..si tocmai de asta ma simt frustrata ca nu stiu ce au!Mi-este teribil de mila de ei si nu mai vreau sa pateasca ceva,si as dori cu disperare niste sfaturi.Stiu ca am gresit,dar,sper ca se mai poate face ceva?!Ieri am schimbat cam 20% din apa,am facut bine?Mi s-a parut ca sunt umpic mai vioi!CE AR TREBUI SA FAC???