[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: adixp
Forum Index » Profile for adixp » Messages posted by adixp
Am fost la cel din Berceni, si nu aveau asa ceva .. Acvariile de acolo aveau ramele respective, dar mi-au spus ca nu se vand separat
Am un acvariu de 125L (80x35x50) facut din sticla de 10mm cu silicon negru. Capacul l-am cumparat, nu e facut ..

Unde pot sa gasesc o rama de plastic (neagra) cu dimensiunile de 80x35 cm lata cam de 1cm sa o pun in partea de jos .. Sau din ce as putea sa fac una ?!

As vrea sa-i pun o rama ca finisaj .. Daca are cineva de vanzare sa-mi spuna va rog !!
Salut !

Merge si JBL e700 fara nici o problema
Eu am intrebat ca asa scria in manualul lui .. Si cand am constatat ca nu au loc m-am panicat

Atunci e perfect, UV-ul acela de 5w JBL e bun pentru filtrul asta ??
Acu mai am o intrebare .. Pot sa pun prin stanga acvariului "in" iar prin dreapta "out-ul" ?! .. Intreb asta pentru ca in capac nu imi intra prin partea stanga ambele (trebuie sa ma apuc sa-l modific) .. Nu cred ca ar fi vreo problema nu ?!

Capacul are 2 tuburi de 18w T8 .. Sunt alea standard si as vrea la schimb, ce imi recomandati si unde pot gasi ?! Philips Aquarelle ?!

Multumesc !!
Closed
Multumesc

O sa cumpar tot ce e nevoie pentru acvariu .. Dar pe rand
Am intrat azi in posesia filtrului extern JBL e700, pentru nou acvariu care vine in weekend ..
Vand capac acvariu MP 80x35 cu 2 lampi de 18w .. Este nou (nefolosit), cumparat acum o luna de la Hornbach, a costat 220ron .. Vreau pe el 150ron .. Tel : 0723.235.038 !! .. Zona Nicolae Grigorescu.
Sau asa .. Fac colectie, hehe

O sa ma gandesc bine si o sa aleg cea mai buna solutie in privinta asta.

Va multumesc !
Mai ai ?!
Eh .. Oricum o sa fie altceva .. de la 30L la 125L
E deja facut acvariul, acum doar se usuca bine siliconul .. Weekend-ul viitor il pun la ciclat
Salut, de vreo 2 luni m-am apucat .. Abia weekend-ul viitor imi vine noul acvariu .. Nu va fi plantat !! ..

Stiu ca e cam putin spatiu pentru ei si in 125L, dar nu pot sa renuntz la nici unul dintre ei (ii am de cand aveau 1cm !!)
Va salut ! Numele meu este Adrian, am 25 ani, sunt din Bucuresti Sector 3

Deocamdata am un acvariu de 30L (cel de la Tetra), in care gazduiesc 4 carasi (goldfish ryukin) care au aproximativ 4 luni.
Am in proiect un acvariu homemade de 125L (80x35x50, sticla 10mm), capacul pentru el l-am cumparat (nu e facut)
Ca filtru extern voi folosi un Jbl e700 sau un Tetra ex700 .. Inca nu m-am hotarat .. La care in viitor voi mai pune si un UV

Acvariul nu va fi plantat, vor fi doar pestisorii singuri sa-si faca de cap !!

Sa ne auzim cu bine si fara evenimente

Forum Index » Profile for adixp » Messages posted by adixp
Go to: