[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: adi-mures
Forum Index » Profile for adi-mures » Messages posted by adi-mures
Nu e fier, broscutele si butoiul sunt doar ornament
Multumesc mult Scificuss
220-240V/50-60Hz
PL - 24 W
Aveam nevoie de un acvariu de dimensiunea astuia,altfel luam altceva, dar nu aveam spatiu mai mare pentru acvariu.
Am gasit ceva asemanator , Osram sau Philips, dar nu stiu daca se merita sau nu ca sa schimb lampa daca are doar o luna ?
Salut, sunt mai nou in ale acvaristicii.
Am un acvariu de 60l de la Hailea-A50.
De curand mi-am achizitionat un filtru Eheim Aquaball 180 in locul celui primit "bonus-hailea rp 400 la cumpararea acvariului" si am incalzitor Fluval 100w.
Neoanele sunt cele ale acvariul nu le-am schimbat, nu stiu cat de calitate sunt, dar daca stiti unde pot gasi neoane mai de calitate si sa se potriveasca as fi bucuros sa imi spuneti
Multumesc
Salut si bine v-am gasit !
Ma numesc Adi, am 23 de ani, lucrez in industria farmaceutica si sunt din Targu Mures.
De curand mi-am achizitionat un acvariu de 60l de la Hailea fiind incepator.mi-am zis ca e ok,pana va veni vremea sa ma mut in casa mea.
Cand eram mai mic m-am mai ocupat de pesti vivipari,carasei si alte specii,in acvarii mai mari sau mai mici,dar din lipsa de timp a trebuit sa renunt.

Poza cu acvariul meu.
https://picasaweb.google.com/lh/photo/z8BluxL_cS3V46sWF7KLb9MTjNZETYmyPJy0liipFm0?feat=directlink
Salutari,fiind nou pe aici,si negasind nicaieri un rewiew despre acest filtru,m-am gandit ca ma puteti voi ajuta.
De curand mi-am schimbat filtrul,mi-am luat un eheim aquaball 180 in locul unui halea rp 400, dar si acesta e putin zgomotos. acvariul il am in camera in care dorm,si face destul zgomot.
Acvariul e de 60l, e prea mare filtrul pentru un acvariu atat de mic?
Se poate sa aiba ceva probleme?
Intr-unul dintre sertare am pus inele ceramice de la fluval iar in restul a ramas burete. Pot pune si carbune activ si vata perlon ca sa am o apa curata in timp?
Multumesc

Forum Index » Profile for adi-mures » Messages posted by adi-mures
Go to: