[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: bogdann_c
Forum Index » Profile for bogdann_c » Messages posted by bogdann_c
Da au depus de 3 ori cred nu am stat sa ii urmaresc asta pe la inceput cand nu prea avem timp . Mi se pare greu sa nimeresti exact perechea sau mai bine zis masculul din 7 la ce viteza au atunci . Dar in ultima perioda nu am observat nimica poate nu am destule plante .
Edited by Lucian: am atasat poza micsorata...
Edited by Lucian: am atasat poza micsorata...
Salut, ma numesc Buliga Bogdan sunt din Radauti am un acvariu modest 60 l marca hailea .filtru e aceasi marca lumina neon 24 W.
Pesti sun 9 Barbus Tetrazona si un catfish poreclit Samsung.
Buna ziua
Acuma am 10 tetrazona la mine cand dau semne sa depuna se fugaresc foarte tare prin acvariu si femela e foarte grasuta . Femela cauta plante la suprafata sau pe pietris asteapta sa vina masculul.Se fugaresc tare pentru ca am si multi masculi in acvariu cred .Daca vine alt mascul fuge femela .
Salut
Le cumpar daca am de la cine ca vad ca nu vrea sa faca nimeni bani .
Valisneria spirali
-Valisneria tortifolia-
Limnophila aromatica
-Cryptocoryne wendtii brown-
-Cryptocoryne undulatus brown-
Higrophila pinatifida-
-Higrophila diformis--
-Higrophila angustifolia (nucus)
astept preturi

Ce ma sfatui sa fac ???

O intrebare melci curata plantele cat de cat ? Daca da de care melci sa cumpar ?Am niste plante inalte cu frunze lunguiete si le iasa ca niste radacini din tulpina merg foarte bine la mine.Atat am gasit la petshop mai ieftin ca restu erau de 16 lei la ghiveci .
pai eu am 7 tetrazoni si un hoplo in 63 l si nu cred ca e suprapopulat e la limita . si filtru merge inca ok zic eu are debit e un halea 400 nu e cine stie ce erformant dar isi face treaba .multumesc pentru sfaturi,am sa pun niste poze in curand poate imi mai dati niste idei )

nu lam lasat sa se cicleze cum trebuie doar o saptamana da am pus pastile cu coloni de bacteri cred ca a costat si asta si nu au avut nimica pesti .am inceput cu doi sanitari din care a ramas doar unu si dupa tetrazoni . sanitaru a murit din chinurile tetrazonilor era cam mic sanitaru . ma gandesc ca sau simtit bine daca au icrat ca nu icreaza in orce conditi .
si nu pot sa le fac sok termic la pesti cadn bag apa rece inapoi ?
filtru acuma il las am sa il spal asptamana viitoare
pana sa ii raspunzi am scos peste acuma asta e data viitoare am sa stiu
am pus albastru de metil si aquasafe si niste fertilizant pentru plante cred ca e bun .am sa pun pesti cu tot cu recipient inacvariu sa se acomodeze si sa las si apa dein recipient in acvariu nu ?

Salut din nou.Vreau sa schimba 20 % din apa si nu stiu cum sa fac pot lasa pesti in apa din acvariu fara sa ii mai scot in timp ce pun alta apa ?Si alta intrebare cum se intretine filtru la ce perioada se spala si cum? fara sa imii omor bacterile sau pesti
mersi de sfat am vazut ca vibreaza tare dansu lor si ca numai un mascul o fecundeaza icrele si culmea ca la mine era al mai mic mascul) mic si rau nu lasa pe alti .
Salut
Mersi femela nu a patit nimica e in regula astept tura viitoare de icrare vreau pui . si eu am vazut din greseala o icra plutind si am observat si fugareala din acvariu orcum a fost un deliciu pentru ceilalti

ce fel de maternitate ai cumparata din comert sau facuta de tine sa stiu sa iau si eu si de mancare ce le dai la pui ca habar nam ? ca vreau sa ma pregatesc ) trebuie sa merg pana la suceava sa caut niste plante ca am putine si am vazut ca le place sa depuna langa plante .

vad ca tot tetrazoni ai cati si cate in cati litri ? ai reprodus pana acuma ?
nu stiu daca primeste cei de la petshop inapoi pesti .a incercat cineva sa dea pesti la petshop la schimb cu altceva sau la vanzare ?
stiu care sunt diferentele dar mai astept oleaca.si cu donatu nu cred ca vine nimeni pana in radauti sau poate este cineva de pe forum din radauti si nu stiu eu .
cred ca mai am o femela dar e mai micuta nu stiu sigur inca .sa scap din masculi nu cred ca am cum doar sa mai cumpar cativa dar e la ghici ca sunt cam pui cand ii cumpar .si nici nu prea am spatiu (

Forum Index » Profile for bogdann_c » Messages posted by bogdann_c
Go to: