Message |
|
Care, care ar fi aia. Banuiesc ceva pentru ca inca caut o soluble. Dar sa vedem ce zici tu.
|
 |
|
Pai daca Gabi ar trebui banat pentru numarul mare de fotografii postate, cu mine ce ar trebui sa se intample?
Sunt foarte frumoase Gabriel, si nu te poate opri nimeni, nici macar un ban, euro sau dolar.  forumul.
|
 |
|
Va multumesc, o sa bad cum evolueaza si-n functie de cum va arata dupa ce creasc plantele mai modific.
|
 |
|
|
 |
|
Pe hartie arata foarte bine. astept sa vad materialele.
|
 |
|
foarte frumos, am uitat de marsilea dar cu prima ocazie o cumpar.
|
 |
|
am marit intensitate lumini, Hc-ul se comporta bine.

|
 |
|
daca asa avea cateva zeci de mii de euro mi-as un showroom in mijlocul Bucurestiului.
daca vrei ajutor spune.
|
 |
|
Acvariu 60*30*30
Lampa Led Homemade cu controler
co2: presurizat+ph controler
Subsatrat: Aqua Basis, JBL Volcano, Dennerle Scaper's si Samoa Sand
Hardscape Dragon Stone
Plante: Hemianthus callitrichoides, Hemianthus glomeratus, Ludwigia arcuata, Rotala rotundifolia, Eleocharis parvula, Bucephalandre, si moss.
Fertilizare Aqua Rebell
|
 |
|
pe acesta l-am resetat si arata cam asa acum. faceti-va ca nu vedeti geamurile murdare

|
 |
|
Trebuie sa-ma duc la padure sau cred ca am in curte, aici muschiul creste peste tot din cauza umiditatii.
|
 |
|
Parerea mea este ca atunci cine va fi in forma maxima bazinul asta va fi unul din cele mai frumoase bazine aratate vreodata aici pe forum. Sa nu te puna vreun dracusor sa-l strici.
+1
Va multumesc la amandoi pentru incruajare si apreciere, nu am de gand sa-l stric, drept dovada ca nu am renuntat pana acum la el cea ce s-a intamplat cu celelalte.
Eu as pregati HC din timp, in caserole, in format Wabi Kusa sau dry start, cum vreti sa-i spuneti si apoi l-as planta in tufe mari, ancorate de niste pietre mici, plate. La mine a functionat, si numai cu HC. In felul acesta plantele vin cu rezerve nutritive care le ajuta sa se aclimatizeze si sa se adapteze.
De multe ori m-am gandit la acest lucru dar nu l-am pus in practica, dar am s-o fac si nu numai cu Hc cat si cu celelate plante tip gazon.
|
 |
|
cum asezi muschiul de gradina? il pui efectic pe substrat ca un covor?
|
 |
|
Uite pentru tine am sa vpun o poza, am avut probleme ca si tine cu algele cu Hc-ul pe care l-am inlocuit la un moment dat cu eleochris, care nici ala nu a mers dupa care am revenit la Hc si tot asa.

|
 |
|
|
 |
|
|
 |
|
|
 |
|