[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: gabriell
Forum Index » Profile for gabriell » Messages posted by gabriell
..dar ceva concret i-mi spuneti?....,va rog
sunt intru totul de acord cu:,,cit e mai mare,cu atit mai bine'',asta ar fi si viziunea mea,as vrea sa creez un ,,colt''de natura ,,mai mare'' in casa mea...,referitor la poze,i-mi pare rau..,nu pot deocamdata..,de aceea am incercat sa descriu cam ce amplasament are si cam cum poti sa-l ,,vizitezi'',apropo de ce a scrisANDREI PANAINTE...,da..ai dreptate..numai cu scara..,am o scarita de aluminiu cu trei trepte..,asta e..altfel nu poti...si m-am mai gindit la ceva...,as putea sa ,,ridic''locatia acvariului cu un strat de polistiren expandat de exemplu...atunci as mai putea diminua din inaltime cu 10 cm,ar fi de130/70/60,eventual 55.Ce credeti?dar ce ma doare mai mult este faptul ca nu stiu unde sa ma adresez pentru confectionarea lui,sau cel putin pentru achizitionaria sticlei,care ..,dupa parerea mea ar trebui sa fie de peste un cm,nu?..,nu as vrea sa-mi inund casa cu 546 de l de apa.
brawn,multumesc pentru informatie ,am reconsiderat dimensiunile si ceea ce a rezultat ar fi 1.30/8o/60.crezi ca este mult prea mare?Eu,ma crezi sau nu,dupa ce am terminat fundatia la casa primul lucru a fost sa-mi fac locul unde o sa fie acvariul(incorporat intre baie si hol),perete inchis la baie ,doar cu vizualizare din hol,acces pt diferite operatii din baie,cu doua usi,deasupra partii superioare unde ar trebui sa vina acvariul.Eu acum,presupunind ca as gasi o firma care sa-mi execute acvariul,ar trebui doar sa tai rigipsul care i-mi acopera partea frontala si sa-l incastrez...,asta i-mi este baiu,nu gasesc unde sa fac comanda pt asa ceva...,oare am gresit supradimensionindu-l.atunci nu m-i sa parut mare...,poate totusi am gresitdar...,lucrul este facut...,ce sa fac oameni buni?as vrea sa-l finalizez...,dati-mi o solutie...musai..Nisa aia sau cum sa-i zic spatiului acoperit cu rigips sta asa de 5 ani...
...da..,scuze,am gresit...,dimensiunile leam scris gresit.Deci ar fi 140LX90hx60l....ma poate ajuta cineva?
Ma numesc Gabriel Farcas,sunt din Dej judetul Cluj si am 43 de ani.De cind ma stiu mi-au placut acvaristica si animalele in general.Pina mai ,,ieri'',(cam sapte ani) i-mi permiteam sa-mi ocup o parte din timp cu aceasta frumoasa indeletnicire.Din motive obiective a trebuit sa renunt,insa ori de cite ori ma gaseam in fata unui acvariu,,ma uita D-zeu acolo''.Cu voia si cu ajutorul vostru as vrea din nou sa materializez si sa dezvolt aceasta pasiune.MULTUMESC SI ANUL NOU FERICIT LA TOATA LUMEA!
Sunt nou pe acest forum,si daca este posibil mar interesa o firma care executa acvarii la comanda.Dimensiunile acvariului ar fi 140hx60lx90L(cm)Ar trebui sa fie incastrat in perete(locul deja exista)Specific ca sunt din judetul Cluj.Multumesc

Forum Index » Profile for gabriell » Messages posted by gabriell
Go to: