[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: i_g0r
Forum Index » Profile for i_g0r » Messages posted by i_g0r
Apa trebuie neaparat schimbata o data pe saptamana 25% ? Chiar daca este curata?
As vrea sa fac un vulcan cu led, am vazut pe youtube, iar cu capacul kiar la asta ma gandeam, dar sa iau salariu acum . Am pe acasa 2 neoane albastre si doua rosi, dar montantul e urat rau d tot. Alte sugestii va rog !
Da asa este, dar mai tre cativa. Am avut ceva plante si le-au mancat astea 3 . Imi mai trebuie cred niste radacini dar pe frigurile astea nu ma duc sa caut. A si inca nu am capac la acvariu.
UItati si rezultatul, dupa munci grele, apa prin casa, zapada artificiala si ciment a iesit asta:

Sugestii pls !
Ma nu numesc Mihai Marius am 29 ani si sunt din Craiova. Am un acvariu de 190 L pe care incerc sa il amenajez. Sunt incepator si sper sa nu ma plictisesc repede de acvaristica. Sper ca nu mai trebuie nimic scris la aceasta descriere pentru ca este deja a doua oara cand ma prezint.
Multumesc Dolly, chiar a fost de mare ajutor. Am umplut acvariul jumatate si am masurat la mijloc : se departeaza cu 3 mm. Am pus o rama de pal melaminat si le-am prins intre ele deasupra acvariului cu inca doua bucati de pal. Nu cred ca mai am probleme. Am facut si un filtru exterior si merge f bine, desi pompa de scoate apa din filtru inapoi in acvariu este de 300l/h si a trebuit sa mai scot din straturile din filtru ca ramanea pompa fara apa.
Apropo, stie cineva cum se pune parket, ca a facut o mica inundatie si s-a "marit" parketul?
Multumesc de ajutor....
Gata si acvariu. L-am adus acasa. Spre rusinea mea inca nu am suportul pt el, dar saptamana asta e gata. Nus daca ii mai trebuie ceva ranfortari, pt ca desi e lipit bine, imi e cam frica sa nu fac vreo boacana.
Multumesc de raspuns Kmol. Asa credeam si eu, dar am zis sa intreb. Acvariul o sa fie din geam de 8 mm.
O sa intreb maine exact cum se numeste planta si o sa va zic. Cred ca este de apa pt ca am luat-o de la vanzator si la el ii mergea bine, dar acum ... Mai am o intrebare daca acvariul este bine lipit, mai trebuie sa ii pun ceva ca sa tina peretii laterali sa nu se departeze, si daca da din ce sa ii confectionez ?
Merci Dolly. Acum stiu ce pesti mai am . 2 tiger barb, 2 gold barb, 2 ciclide 2 Marigold Wag Swordtail(cred). Am o planta care din pacate tot nu stiu cum se numeste si e pe cale de disparitie ( de la mine din acvariu). O sa pun o poza cu plata, pt ca nu prea ii merge bine si poate ma ajutati. In rest am cautat recipiente de mi-au sarit ochii pt apa, dar am 100 l pusi deoparte in care am pus si apa din acariul pe care il am deja, ca sa se populeze cu bacterii. Pls ajutati-ma cu plata respectiva. Multumesc!
Mi-am facut un acvariu de 40 l asa de plictiseala si pt fiul meu. Insa dupa numai 1 luna a inceput sa imi placa si azi am dat comanda la un acvariu de 120x40x40 in jur de 190L. Am vreo 27 de pesti, nu stiu speciile decat stiu ca am 4 neoni, 4 zebre si 4 sanitari, parca am si 2 gupy... in fine am un filtru pt 80 L un neon un vibrator dinacela cu burete incaltitor de 75W si vreo 7 plante. Intrebarea mea este ce pot sa folosesc din ce am pt acvariul cel mare si ce mi-ar mai trebui ( dar mai ieftin asa ca sunt pe minus acum) !? vineri il iau si o sa umplu cada cu apa de acum ca se duca clorul. Sugesti, inguraturi, orce va rog numai sa imi iese acvariul frumos !!!
Ma numesc Marius sunt din Craiova si sunt un incepator. Scuze daca am deranjat pe cineva cu vreun mesaj lasat aiurea, dar nu prea am citit regulamentul.
Ma bucur sa fiu printre voi !!!
Sunt din Craiova si te pot indruma la ce magazine sa te duci. Daca ai bani de cheltuiala te poti duce la Real si iti iei ce doresti u, insa daca nu dispui de prea multi te poti duce in Piata Mare si undeva pe la olari este un magazin in care are ce doresti u: plante, pesti, filtre, etc. Sunt si eu incepator si ma documentez pe aici.
Am si eu o problema cu plantele daca ma puteti ajuta, frunzele raman fara clorofila asa sunt transparente si nus din ce cauza ?!

Forum Index » Profile for i_g0r » Messages posted by i_g0r
Go to: