[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: jokerul
Forum Index » Profile for jokerul » Messages posted by jokerul
Up... pretul scade la 150 lei
330x650x340 l/L/h
image
image
image
image
image

Acvariul este creat de mine scrisul cu "steaua" se poate da jos.
Vand acvariu complet echipat 65 l + unu de 20 l compet echipat
Pret 250 lei
J0k3r_u7@yahoo.com
0760034841
Vand acvariu complet echipat:
-filtru intern
-incalzitor
-nisip
-pesti
-iluminat leduri
-capac
+ inca un acvariu 20l cu incalzitor,filtru,lumina
Pret 250 Lei
J0k3r_u7@yahoo.com
in sfarsit a nascut ... a facut 17 pui ... ii tin in fatatoare , dar m-ai ies prin spatiile alea de la fatatoare si a trebuit sa ii prind sa ii bag la loc . Si acum mi-e frica ca ies iar si am si pesti in acvariu poate ii mananca. Ce trebui sa fac ?? ii las acolo la noroc ??
deci nu prea se gasesc la mana 2 a filtre mai mici. trebui sa ma orientez sa iau nou .. dar e cam scump
In primul rand imi cer scuze de pretul de magazin care l-am pus ..dar atat am dat eu pe el , acum vad ca se vinde cu 329 Lei
Extac asta este http://www.altex.ro/catalog/index.jsp?categoryId=0&itemId=1205
Bun acum ca am aflat cand o sa "nasca" femela guppy ce pot sa fac cu pui dupa maturizare sa ii pastrez pe toti nu am conditi.
merge sa ii vand sau donati ??
Multumesc
Accept schimburi dau DvD portabil Netlogic toate cablurile, folosit 1 an, la schimb cu orice filtru pt un acvariu de 60 litri.
Pret DVD in magazin 459 Lei.
Multumesc
am inteles .... credeam ca trebui doar nisip si atat ... ca am fost la un petshop si l-am intrebat pe cel de acolo si i-am explicat ce vreau sa fac si m-a dus la galeatile cu nisip,i-am mai repetat odata ca vreau plantat si el da pai poti sa iei ce culoare vrei si apoi a venit alt baiat de la magazin si mi-a explicat ce si cum ... imi aratase o galeata de la tetratec pentru acvariu plantat. Acum sunt lamurit. MS
M-ai am o problema am o femela guppy gestanta am cumparat "fatatoare" si nu stiu cand trebui separata. Dupa ce imi dau seama ??
Cumpar Tetratec EX 400 sau Aquael MiniKani si Incalzitor 75w
J0k3r_u7@yahoo.com
da vreau un acvariu plantat, si ca plante m-am orientat spre "Hemianthus callitrichoides","Bacopa caroliniana","Flame Moss-Taxiphyllum","Echinodorus Aquartica" deci cam ce substrat ar trebui ??
Am terminat de vopsit am si lipito in acvariu, o sa revin cu poze daca va intereseaza cum a iesit.
Acum imi mai trebui filtru si substrat.
Ce filtru imi recomandati pentru acvariul asta 60l ??... As vrea ceva second-hand (daca aveti de vanzare)
Ca substrat pot sa pun nisip de "santier" si niste pietris alb de la "petshop" ?? sau mai trebui sa adaug ceva ??
Merita sa dau bani pe un filtru extern pentru un acvariu de 60l ??
daca iluminez acvariu cu leduri are ceva ?? ....leduri de 12v am 10 bucati cu 2 module albe.
Eheim 2211 sau Tetratec ex400
daca aveti altceva pe aproape de astea astept oferta voastra
j0k3r_u7@yahoo.com
Am uitat sa specific ceva ... la acvariu mi-a ramas silicon pe margine si in interior si in exterior trebuie sa il curat cu o lama de cutter sau il las asa ??
Ca pesti m-am uitat pe net si am vazut m-ai multe speci care mi-au placut acum sa imi spuneti voi care si cum sa le combin
-neoni,guppy,mreana tigru,betta,dano perlat,dano zebra,tetra lamaie,ramirez astia mi-au placut
Cate specii pot sa bag intr-un acvariu si cam cati pesti maxim (capacitate 60 litri)
Plante as vrea sa pun gazon : Utricularia Graminifolia si o specie de planta de mijloc nu stiu de care este dificil acel gazon ??
Am sa adaug 2 poze cu acvariul si cu background-ul care inca nu este colorat
As vrea si un cost estimativ cam cat m-ar duce sa amenajez acvariul asta ??
Buna ziua,
Ma numesc Marian am 22 ani sunt din Bucuresti.

Vreau sa culeg cat mai multe sfaturi de la cunoascatori pentru a-mi amenaja un acvariu.

Forum Index » Profile for jokerul » Messages posted by jokerul
Go to: