[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Airsoft
Forum Index » Profile for Airsoft » Messages posted by Airsoft
mai este valabil?
BGD46 wrote:Pai nu trebuie sa te chinui prea tare sa acoperi si incalzitorul ca vine caldura si o sa-l poti scoate din acvariu.
Ai bagat coasa serios in valisneria aia.....

a trebuit, era singura care se 'topea' gaseam zilnic franjuri pe suprafata apei, transparenta pe alocuri, azi era bine, a 2 zi o gaseam zdrente, am pus alte neoane t8 965 si sylvania grolux t8, si a trebuit cosita...vedem de acum in colo.
update (am sa ajung eu si la - incalzitorul ala sa il acopar...iar filtrul din fata stg...este provizoriu acolo pana se limpezeste apa dupa...replantare...curand).

image
image

am mutat anubias pe buturuga ( toti 3 ) mai am nev de plante de mijloc si fatza...voi mai reveni eu cu poze.
BGD46 wrote:Pe filmulete se vede mult mai clar si mai frumos. Este ingrijit su nu este suprapopulat. Intradevar, cu Anubiasul ala.....nu trebuie sa fie plantat in substrat.(data trecuta la acvariul de 54 lit, Anubiasul era legat de o piatra...)
Mie imi place.

P.S.
Se vede o teava albastra pe mijloc. Ce este cu ea?

e piatra de aer,initial era acoperita...dar au dezvelit-o cory....

image
10 neoni
4 neoni rosii
5 corydoras
1 ancistrus
4 ramirezi
1 kuhli loach

image
noul acvariu de 126 litrii
ai mesaj privat...ma intereseaza
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Sper sa va placa.
multam mult pt rasp, iar dintre cei ce au avut deja combinatia asta in acvariu??? niste pareri?
NU AM GASIT NICAIERI INFORMATII COMPLETE CU PRIVIRE LA COMPATIBILITATEA DINTRE RAMIREZI SI KRIBENSIS.
POT COEXISTA INTR-UN ACVARIU DE 80L O PERECHE DE RAMIREZI CU O PERECHE DE KRIBENSIS???
fulgi de la tetramin si pastile de la jbl ( hrana pastile)
au 2 cm, pui
culorile sunt mai aprinse decat se vad din calitatea proasta a pozelor...insa sper sa se mai intensifice culorile
am achizitionat de curand 2 ramirezi, vanzatorul mi-a spus ca sunt pereche...atasez cateva poze pt pareri...stau cam retrasi unul fata de celalalt..
cica asta ar fii mascul
http://imageshack.us/photo/my-images/844/imag0069db.jpg/
femela
http://imageshack.us/photo/my-images/220/dsc01649m.jpg/

pai nu e vb de vandut...ca asa...ii dadeam gratis decat sa cer 10 ron pe ei
ideea era sa fac un schimb cu alti pesti ...xipho...sau neoni as fi preferat eu.
daca nu gasesc sapt asta ( ce urmeaza) nici un potential schimb...ii dau gratis pe toti 3.
nimeni nimic?
schimb 1 mascul betta si 2 femele betta preferabil cu 5 neoni rosii maturi...sau astept oferte ..
iti ofer 1 betta mascul si 2 femele, pt 5 guppy, sau neoni...acelasi nr.

Forum Index » Profile for Airsoft » Messages posted by Airsoft
Go to: