[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Technics
Forum Index » Profile for Technics » Messages posted by Technics
stefanp wrote:Nu inteleg de ce te "ataci" asa. Nu e nimeni nerespectuos fata de tine (chiar daca nu ti-a spus nimeni dumneavoastra). Poate daca treci la rubrica mentionata si ne spui ce varsta ai, iti vom spune si dumneavoastra. Dar cum n-ai facut-o, discutam la persoana a doua (care repet, oricum nu e cu lipsa de respect).

Si chiar trebuie sa scrie cu fonturi mari si bolduite, OBLIGATORIU ? Daca urmaresti un pic forumul, ai sa vezi tuturor noilor veniti (care nu fac primul post acolo) li se spune sa faca topicul. Nu esti primul si nici ultimul.

Si daca tot ai pomenit de respect, repet intrebarea: nu e respectuos si frumos sa te prezinti cand intri intr-un grup nou?

Intreb si eu, nu dau cu parul.

Edit: poate vei avea si tu o rugaminte de la userii forumului si iti vor raspunde, ca nu scrie in regulament ca e OBLIGATORIU sa ajuti pe cineva...

Stimate domn, va rog sa va pastrati parerea pentru dumneavoastra.
stefanp wrote:
Technics wrote:tin sa mentionez faptul ca un este obligatoriu sa trec inainte pe la rubrica Despre noi

Ca orice regulament de ordine interioara, devine obligatoriu daca doresti fii in "interior", daca intelegi ce spun.
E un proces prin care trecem toti. Si la o adica asa e frumos cand intri in casa cuiva, sa te prezinti.

Daca tot doriti sa lungim discutia asta la nesfarsit, iata un extras din REGULAMENTUL DE ORDINE INTERIOARA la care faceti dumneavoastra referire si sa-mi spuneti si mie unde este mentionat cuvantul "OBLIGATORIU" sau fraza in care apare acesta.

Te rugam ca primul tau post pe acest forum sa fie la rubrica DESPRE NOI cu urmatoarele date ...

P.S. Nu exista nici un forum care sa oblige un viitor membru sa faca accest lucru.
Poate sesizati si diferenta de adresare dintre mine dumneavoastra.
Daca nu va este nici dumneavoastra cu suparare tin sa mentionez faptul ca un este obligatoriu sa trec inainte pe la rubrica Despre noi ... si nu inseamna ca nu respect pe ceilalti si ca nu pretind acelasi respect din partea tuturor. O zi buna.
Fara suparare, o fi marimea avatarului cat casa ... dar nu al meu ...eu nici macar nu am avatar, sau a fost un fel de 2 in 1? O seara buna.
Si in nici un caz sa numai bagi in acvariu alti pesti chiar si guppy pana nu cresc mai mari.

Forum Index » Profile for Technics » Messages posted by Technics
Go to: