Ai dreptate in privinta pestilor hoplo,nu ma documentasem inainte sa ii cumpar ca vor ajunge undeva la 15 cm dar am gasit sa ii donez.In rest vreau sa imbunatatesc filtrarea si sa cumpar un filtru mai bun saptamana viitoare si as avea de ales intre Hagen fluval 4 plus sau Ferplast Blumodular 3 ce imi recomanzi din acestea doua.
Salutare tuturor utilizatorilor acestui forum,numele meu este Catalin sunt din Ploiesti si sunt pasionat de acvaristica.Fiind la inceputul acestei pasiuni nu stiu foarte multe despre tainele acvaristicii tocmai de aceea m-am alaturat acestui forum pentru a invata de la oameni cu experienta,simtind ca deja sunt foarte prins de acest asa zis virus dupa doar o luna jumatate de cand am inceput.Momentan detin un acvariu home made de dimensiunile 64cmLx32lx45H facut din geam de 6mm,deasemenea contine un filtru intern Aquael-Fan2,incalzitor Resun RH-9000 100W,termometru Hagen,pompa de aer,iluminare 2 tuburi neon de 20w Daylight,substrat nisip+pietris 3-5mm.Acvariul este populat de 6 Barbus Tetrazona,7 Neoni Tetra,2 Hoplosternum(pui),2 Gurami albastri,3 Xiphori,2 Zebre voalate,4 Guppy.Cam atat pentru inceput,ape limpezi.