Standul are 1300L x 700l x 800h.
In total au intrat 20 metri liniari de profil aluminiu 40x40, 90 coltare ( tot aluminiu) si aproximativ 200 suruburi cu piulite ( un aliaj de otel )
Pret total 1700 lei pe ce se vede Pretul a fost 50% profilele, 50% coltarele si suruburile cu piulitele
Oficial, am inceput munca la noul bazin....Tot oficial sper sa il si termin pana la sfarsitul anului. Drumul va fi un pic mai anevoios din mai multe motive: atentia la detalii mai mare, spatiu mic in care sa ma desfasor, timpul si ultimul dar cel mai important, BANII
Pana una alta cam asta am facut ieri cu rares728, in aproximativ 5h. Mai lipsesc ceva coltare dar pana ii vine randul se vor monta si ele.
E bun atunci. Daca reuseste sa si manance ceva e ca si scapata. La mine toate stele astea rosii pe care le-am avut ( si am avut vreo 4...) nu au rezistat mai mult de 2 saptamani...
dan.pavelescu wrote:Bre nea George, iti mai trebuie un abricht si 40 de metri patrati de atelier ca sa pui o poza cu acvariul? Hai in plm, ca se roaga lumea de tine
Eheee....e undercover domnu' George....el numa' se uita si citeste. Nu mai posteaza nimic
Pai problema nu e la crevete. Problema e la peste.
Crevetele asa cum ii spune si pseudonimul "cleaner shrimp" nu facea altceva decat sa curete rana pestelui de tesutul mort.
Asa ca trebuie cautata cauza nu efectul. Lasa crevetele acolo ca te ajuta...
Humbert wrote:Imi place hardscape-ul.
Sumpul nu e prea mic? Ai loc in el cand se intrerupe curentul?
Exact asta vroiam sa zic si eu Rockscape-ul cred ca e foarte eficient si coralii vor avea loc si vor acoperii piatra frumos.
Dar la sump ai facut calcule, eventual probe daca se intrerupe curentul? Cati litri de apa din bazin iti coboara in sump la o eventuala pana de curent? Din poze mie imi pare ca nu e loc... Sper sa ma contrazici