Message |
|
Garra rufa se foloseste si la tratamente medicale !
|
 |
|
ceva aditie de CO2 ai ?
|
 |
|
salutare si bine ai venit !
|
 |
|
la mine scalari si gurami stau bine mersi cu neonii !
|
 |
|
nicidecum nu poate favoriza cresterea algelor curentul de la filtru !
ps mi se pare cam "laptoasa" apa !
|
 |
|
eu nu iti recomand testele de genul 6 in 1 sau 5 in 1 ci cele cu picaturi care mi se par mai eficiente !
|
 |
|
am avut si eu si nu si merita banul,' frectie la picior de lemn !'
|
 |
|
la punctul 1 eu iti spun ca am un furtun de vreo 15 metri pe care il introduc intr un stut in baie si bag apa direct din retea !
la temperatura corespunzatoare reglata din microcentrala .
|
 |
|
ancistuaul face parte din pestii cu activitate mai inensa pe timpul noptii de aia probabil sta ascuns !
|
 |
|
dragut acvariu ,sper sa nu ai probleme cu algele fiind postat linga fereastra, bafta !
|
 |
|
am si eu un serafil 1100 si sunt foarte multumit de el . E silentios are debit bun si nu a fost scump il recomand !
|
 |
|
stefan ceva lumina aveam eu da m ai bagat in ceata cu articolul asta . Mersi !~
|
 |
|
vand :
-Limnophila aromatica - 1.5 ron firul 15-20 cm
-Vallisneria gigantea - 1 ron firul
|
 |
|
nu e cam mare temperatura apei la discusi pentru creveti ?
|
 |
|
Flotin esti tare da citeste putin mai sus !
|
 |
|
salutare si bine ai venit !
o sa gasesti ce cauti la vanzari numai rabdare sa ai, nu mai reinvia topicuri de acum 2-3 ani !
rabdare, asta trebuie in acvaristica .
|
 |
|
idem nici la mine nu merge linkul
|
 |
|
si eu folosesc Ferro de la easy life si nu am avut niciodata aceasta problema deci nu cred ca de la el ti se albeste apa !
|
 |
|
super piscina ti ai tras !
ai acolo in stanga un incalzitor care e scufundat total in apa, lucru care nu i OK si eu zic ca poti renuta si la pietrile de aer !
spor
|
 |
|
salutare !
vis a vis de sistemul de CO2 eu zic sa urmaresti forumul si forumurile de acvaristica la vanzari si vei gasi si variante mai ieftine .
spor la proiect !
|
 |
|